Case

Faxe Bugt Tandklinik

WEBDESIGN | SEO | FOTOSERIE


Foto og webdesign til tandlæger

Faxe Bugt Tandklinik har været en trofast kunde gennem mange år. Samarbejdet begyndte med at jeg blev kontaktet af en indretningskonsulent der havde fået til opgave at lave en unik indretning for den dengang nystartede tandklinik i Faxe.

Indretningskonsulenten og den daværende ejer af tandklinikken ønskede sig originale billeder fra området på Sydsjælland til at pynte i stor format i klinikken, og her startede vores samarbejde.

Efterfølgende blev samarbejdet udvidet med webdesign og SEO – og selve designet er selvfølgelig holdt i farver der understøtter billederne.

Webdesign til Faxe Bugt Tandklinik

SEO til tandlægen

Der er HØJ konkurrence for tandlæger på Google, og derfor er der satset på lokal SEO i Faxe og omegn, og det har betydet fastholdelse af eksisterende kunder, samt tilgang af en hel del nye kunder.

I dag ligger klinikken højt placeret på Google, på flere af de søgeord som giver nye kunder hver måned.

Faxe Bugt Tandklinik logo

Logo til tandlæge

Faxe Bugt Tandklinik har et unikt logo der tager afsæt i områdets lokalhistorie, men da der skulle laves ny hjemmeside, var vektorfilerne desværre forsvundet, så logodesignet måtte rentegnes.

#587484
RGB: 88,116,132
CMYK: 70,40,34,18

#9fbdd1
RGB: 159,189,209
CMYK: 45,15,13,1

#689393
RGB: 104,147,147
CMYK: 67,25,40,7

Skrifttyper

Web:
Montserrat / Open Sans

Fotoserie

Området på Sydsjælland er fantastisk med både Faxe Kalkbrud, Stevns Klint og meget mere, og det var uden tvivl en spændende fotoopgave at udføre. Der måtte både kravles, forceres og bestiges for at få de bedste fotos i naturen.

Da klinikken var færdig, var jeg efterfølgende forbi igen, for at tage billeder af interiøret og medarbejdere til brug for hjemmeside m.v.

Design på dør
Lamper i reception
Skiltedesign
detaljer fra venterum
Faxe Kalkgrav
Klinikrum
Fototapet på toilet
Venterum