Case

Marsted

LOGODESIGN | TRYKSAGER | BRANDING | FIRMANAVN

Kornmark
Marsted logo hvid

Branding til økologisk landbrug

Marsted er et brand under et nordjysk landbrug, som snart lancerer en serie af økologiske kornprodukter, og senere hen en mindre serie af øvrige gårdprodukter.

For Marsted har jeg stået for en visuel identitet med design af logo samt en designmanual indeholdende en grafisk linje, som bliver en stor del af deres branding og profil fremover. Endvidere har jeg i samarbejde med ejerne stået for udviklingen af navn til virksomheden.

Det har været en spændende opgave, hvor der fra start har været lagt vægt på at designet skal udtrykke produktets høje kvalitet, og at designet skal være enkelt og tage sig godt ud på hylden i supermarkedet.

Marsted logo hvid
Marsted logo

Design af logoet

Det har været en spændende opgave at designe logoet som indeholder et meget sigende og bærende grafisk element. Det er enkelt og stilrent, det er designet primært ud fra cirkler, og i en farve der leder tankerne hen på korn og sommer.

Det grafiske element vil blive brugt gennemgående i Marsteds fremtidige design på emballage, tryksager m.v.

Optegning af logo

Grafisk design af diverse

Til Marsted har jeg også designet diverse forslag til emballage og tryksager. Der er blandt andet designet emballage til melprodukter i bæredygtige poser af genbrugsmateriale, brevpapir og flyers, mærkater til honningkrukker og meget mere.

Næste skridt er endvidere design af erhvervsbeklædning og messeartikler, så Marsted er klar til at indtage diverse messer og markeder i Danmark.

Design af emballage til Marsted
Design af emballage til honning til Marsted
Design af brevpapir
Design af emballage

Farverne

Den valgte primære farve er den korngule som bruges i logoet og til diverse detaljer. Som supplement er der sort, grå og hvid til overskrifter, brødtekst, supergrafik og baggrunde.

HEX: #d3b740
RGB: 211,183,64
CMYK: 19,23,83,4

HEX: #1c1c1c
RGB: 28,28,28
CMYK: 76,66,60,81

HEX: #dcdcdc
RGB: 220,220,220
CMYK: 16,11,13,0

HEX: #ffffff
RGB: 255,255,255
CMYK: 0,0,0,0

Typografi

I logoet er skrifttypen Leaner brugt, og til diverse tekster bruges der primært Neris.

Leaner

Leaner skrifttype

Neris

Alternate Gothic skrifttype