Case

Marsted

LOGODESIGN | TRYKSAGER | BRANDING

Branding til økologisk landbrug

Marsted er et brand under et nordjysk landbrug, som snart lancerer en serie af økologiske kornprodukter, og senere hen en mindre serie af øvrige gårdprodukter.

For Marsted har jeg stået for design af logo samt en designmanual indeholdende en grafisk linje, som bliver en stor del af deres branding og profil fremover.

Det har været en spændende opgave, hvor der fra start har været lagt vægt på at designet skal udtrykke produktets høje kvalitet, og at designet skal være enkelt og tage sig godt ud på hylden i supermarkedet.

Marsted logodesign

Design af logoet

Det har været en spændende opgave at designe logoet som indeholder et meget sigende og bærende grafisk element. Det er enkelt og stilrent, det er designet primært ud fra cirkler, og i en farve der leder tankerne hen på korn og sommer.

Det grafiske element vil blive brugt gennemgående i Marsteds fremtidige design på emballage, tryksager m.v.

Se mere om logodesign
Kontakt mig
Optegning af logo

#1f2143
RGB: 211,183,64
CMYK: 19,23,83,4

#1c1c1c
RGB: 28,28,28
CMYK: 76,66,60,81

#dcdcdc
RGB: 220,220,220
CMYK: 16,11,13,0

Skrifttyper

Logo:
Leaner / Neris

Tryksager

Til Marsted har jeg også designet diverse forslag til emballage og tryksager. Der er blandt andet designet emballage til melprodukter i bæredygtige poser af genbrugsmateriale, brevpapir og flyers, mærkater til honningkrukker og meget mere.

Næste skridt er endvidere design af erhvervsbeklædning og messeartikler, så Marsted er klar til at indtage diverse messer og markeder i Danmark.

Design af emballage til Marsted
Marsted brevpapir
Design af emballage til honning til Marsted

Skal jeg lave noget lækkert til din virksomhed?

Uanset hvad din virksomhed skal brandes på, så kan jeg hjælpe dig med det visuelle aspekt med en klar sammenhæng. Fra en hjemmeside der konverterer til en designmanual der sætter retningslinjerne for det grafiske ydre. Fra et stilsikkert logodesign til fotos der fortæller historien om din virksomhed eller dit produkt.