Case

US Car Camp 2019

FOTOSERIE

Amerikanske muskelbiler i lange baner

Uge 30 i Øster Hurup og omegn, er lig med US Car Camp. Traditionen har kørt siden 2009, og her mødes bilentusiaster med hang til V8 og amerikansk livsstil, til en uge med camping, stadepladser, amerikansk mad og meget mere.

I år var der ca. 1.500 amerikanerbiler tilmeldt begivenheden, og i løbet af ugen, kører udvalgte biler på cruise gennem de større omkringliggende byer.

På gågaden i Hadsund var bilerne udstillet for offentligheden, og her lavede jeg en fotoserie af bilerne. Det var en meget varm men flot dag, stemningen var fantastisk, og motiverne kunne ikke være bedre.

Rusten Chevrolet V8 ved US Car Camp
Muskelbil
US babysko
Firestone Car cooler
Pontiac V8
General Motors muskelbil ved US Car Camp 2019
Impala
Rød hot rod

Deltagere fra flere lande

Deltagerne i US Car Camp kommer fra flere forskellige lande. Jeg mødte naturligvis mange danskere, men svenskere og finnere var også højt repræsenterede, og det var tydeligt at mange ikke bare kørte i bilerne - de levede også livsstilen, og butikkerne i området fulgte trop.

Derfor var udvalget i de lokale supermarkeder præget af amerikansk kød i rigelige mængder, amerikansk tilbehør - og ikke mindst amerikansk øl.

Langt de fleste muskelbiler var i fantastisk flot stand, og man får uden tvivl lyst til at få en ny hobby, når man hører en V8'er starte.

Mit fotoudstyr

Før i tiden da jeg udelukkende tjente til føden som fotograf, havde jeg skabe fulde af kameraer og fotoudstyr, men i dag er det skiftet ud til "less is more".

Jeg skiftede for et års tid siden fra udelukkende at bruge Nikon, til Fuji(film). Deres nyere serier af kameraer - især de spejlløse er fantastiske at arbejde med, og de præsterer væsentlig bedre i dårligt lys end mit tidligere udstyr.

Som erhvervsfotograf var ovenstående opgave én af de sjove, og den blev kombineret med en uges ferie i det jyske, med masser af sol og varme.

Skal jeg lave noget lækkert til din virksomhed?