Erhvervsfoto

Visuelle fortællinger om din virksomhed

Jeg tilbyder erhvervsfoto i autentiske rammer til alle typer virksomheder i hele landet. Kreative portrætter, billeder fra hverdagen og udvalgte situationer i virksomheden og meget mere.

 
 
AM Advokater logo
Combora logo
Kræftens Bekæmpelse logo
Aller CP logo
Faxe Bugt Tandklinik logo
Beredskabsstyrelsen logo
Erhvervsfoto til konference
Kaffepause

Erhvervsfoto

- til alle formål

Uanset om din virksomhed skal have lavet nye brochurer, ny hjemmeside, foreviget en konference eller fremstå mere professionelt på de sociale medier, så er professionelle erhvervsfotos med et stærkt visuelt udtryk, den sikre vej til at fange modtagerens interesse.

Min erfaring som erhvervsfotograf tæller virksomheder i alle størrelser. Fra kørelæren på Amager til det multinationale selskab med hovedsæde i Frankrig og alt derimellem.

De naturlige rammer

Min spidskompetence er at fotografere i "naturlige" rammer. Det kan være i de rammer som din virksomhed byder på, eller i rammer som du eller jeg har fundet til lejligheden. Og har du særlige ønsker til jeres erhvervsfotos, så finder vi sammen løsningen.

25 34 27 72 | [email protected]

Erhvervsfoto af haveservice
Kørelærerelever
Erhvervsfoto hos øjenlægen
Erhvervsfoto af direktør på Bella Sky Hotel i København
Erhvervsfoto af advokat
Snak under konference erhvervsfoto

Erhvervsfoto med kant

Skal du bruge erhvervsfotos til jeres hjemmeside, til de sociale medier, til tryksager m.v., så kontakt mig i dag og få et godt tilbud.

Jeg tilbyder både erhvervsportrætter af virksomhedens ansatte, situations- og stemningsbilleder fra hverdagen eller fra arrangementer og meget mere.

I får naturligvis de redigerede billeder leveret digitalt som standard i fuld opløsning, og du må efterfølgende bruge billederne frit som du har lyst til - iht. brugsretten.

En visuel idenditet

Flere af mine kunder ser en fordel i at have én der kan stå for hele den visuelle identitet, og derfor er Vektropol skruet sammen som et digitalt grafisk bureau der tilbyder;

På den måde sikrer man sig en større sammenhæng i hele virksomhedens visuelle profil.

Kontakt mig i dag og få et godt tilbud på erhvervsfoto, og hør mere om hvad jeg ellers kan tilbyde din virksomhed. Mine priser er fornuftige, og jeg dækker hele Sjælland.

Bestil erhvervsfoto
Se priser

Cases

Arctic Unlimited case

Arctic Unlimited

Logo | Webdesign | Visitkort

Se case
Marsted case

Marsted

Branding | Logo | Emballage

Se case
MicroBak case

MicroBak

Logo | Webdesign | Tryksager

Se case

Mød din
erhvervsfotograf

Jeg hedder Christian. Jeg er indehaver af Vektropol og erhvervsfotograf. Jeg har gennem tiden lavet erhvervsfoto til både store og små virksomheder, for organisationer og magasiner.

Jeg opererer fortrinsvist på Sjælland, men ved større opgaver, tager jeg også gerne turen til Fyn og Jylland.

Som erhvervsfotograf satser jeg naturligvis på at levere høj kvalitet hver gang uanset opgavens størrelse, priserne er fornuftige, og du får altid et fast tilbud på opgaven inden booking.

0 års

Erfaring

0%

Dedikation

0+

Opgaver løst

0%

God service

Jeg kan også hjælpe dig med...

Jeg laver ofte totalløsninger for kunder - eller flere separate ydelser, og der bliver sjæl og kvalitet i hver opgave - uanset størrelsen.

Måske har du behov for et ny website, SEO eller design af reklameartikler og tryksager...

Se mine ydelser

Bestil erhvervsfoto i dag

Ønsker du erhvervsfoto af hverdagen i din virksomhed, fra det årlige arrangement eller noget tredje, så kontakt mig i dag, og lad os tage en snak om mulighederne.

Kontakt mig
Macbook og iPhone med Vektropol logo