Udvikling af firmanavn

Firmanavn

Få udviklet det perfekte firmanavn.
Måske er du ved at starte virksomhed? Måske er I to virksomheder der står overfor en fremtidig fusion? Jeg udvikler originale firmanavne til virksomheder i alle størrelser.
Læs mere
Kontakt mig
Google Reviews
★★★★★ (5/5)

Teknologisk Institut ref logo
Uneo ref logo
Danske Kommuner ref logo
Scancruit ref logo
ABC Rådgivende Ingeniører ref logo
Arctic Unlimited ref logo

Kreative forslag til jeres firmanavn.

At finde det rette firmanavn til en ny virksomhed, kan være en svær men samtidig spændende opgave.
Jeg udarbejder forslag til jeres firmanavn, som kan tage afsæt i jeres produkt, service, værdier eller navne, og jeg tjekker naturligvis samtidig om det er ledigt.
Unikt firmanavn

Min. 3 forslag


Alle brancher


Ledigt .dk/.com


1. klasses service

Tilfredshedsgaranti

megafon

Eksempler på firmanavne.

Gennem årene har jeg været med til at udvikle en del firmanavne. Nogle beskrivende, nogle kreative, og nogle med fokus på det lokale.
Herunder er nogle af de virksomheder jeg har hjulpet - både med firmanavn og med visuel branding.
Spitz

Et firmanavn med masser af saft og kraft, til en virksomhed med kreative konsulenter. Navnet er taget fra det tyske ord "spitzenklasse" som direkte oversat betyder top klasse.
Axia Group

Virksomheden beskæftiger sig med administration af erhvervsbyggeri, og navnet er inspireret af "akse" som refererer til koordinatsystemer, samt de lodrette og vandrette streger i byggeri.
Wavepoint Studio

Wavepoint Studio er et lydstudie, og navnet er sammensat af "wave" som refererer til lydbølger, og "point" som refererer til punkt, placering og mål.
Marsted

Marsted producerer lokale økologiske produkter i form af mel, honning m.v. Et gammelt stednavn for placeringen af gården, har lagt navn til virksomheden.
Astrax

Astrax producerer tandhjul til store industrimaskiner. Firmanavnet og deres logo design som jeg også har lavet, er inspireret af stjerner - som tandhjul til forveksling kan ligne.
By Bricks

By Bricks er ny virksomhed som i snarlig fremtid kommer med en serie interiørprodukter. Navnet kommer fra produktet og fra stifterens efternavn.
Foresta

Foresta er en foreningen for skovarbejdere, og navnet lå lige til højrebenet. Kort og præcist, og klart inspireret af Hotelbranchens Horesta.
Atomix

Atomix var en prototype af en ny type legetøj. Projektet blev desværre ikke til noget, men jeg fandt på navnet som er inspireret af legetøjet, som var henvendt til børn med interesse for videnskab.
Fra firmanavn til komplet visuel branding

Få fuld visuel branding.

Det nye firmanavn skal ikke bare lyde godt. Det skal også se godt ud, og fungere i den visuelle branding af virksomheden.
Jeg designer både logoer, komplette visuelle identiteter og hjemmesider.
Christian Cortsen - logodesigner

Hjælp til firmanavn

Jeg hedder Christian, jeg udvikler firmanavne og designer grafiske løsninger til både iværksættere og større virksomheder.

Har du brug for hjælp til firmanavn, så kontakt mig endelig og lad os tage en snak om mulighederne.

Læs mere om Vektropol
0+

tilfredse kunder

0+
års erfaring
0%
dedikation
0
kopper kaffe årligt

Jeg samler på tilfredse kunder.

Jeg satser på høj kundetilfredshed, og går altid efter 5-stjernede anmeldelser.
"Christian er ufattelig dygtig og grundig i sit arbejde. Alt han foretager sig er dybt professionelt med en indlevelse, som gør at man føler han kun arbejder for dig."

Simon Martini
FinViso

★★★★★
"Helt igennem professionelt arbejde fra start! God service og hurtige tilbagemeldinger. Kan ikke sætte en finger på noget som helst. Meget tilfredsstillende."

Marc Bredal
MicroBak

★★★★★
"Christian kan sit kram, og er fagmand med stort F. Holder sine aftaler. Om det er grafisk håndværk eller moderne webdesign... Christian leverer varen!"

Simon Faaborg
Primo Rengøring

★★★★★
"Christian leverer overbevisende kvalitet i både håndværk, service og resultat. På grund af Christians omhu og engagement var valget nemt."

Thomas Godt
Godt Bornholm

★★★★★

Bestil navn til virksomheden i dag.

At finde det rigtige navn til virksomheden, kan have stor betydning. Det skal forplante sig i folks bevidsthed, og det skal vække en vis stolthed hos ejerne.

Navnet til virksomheden skal helst lyde godt i daglig tale, og så må det ikke være så langt, at man løber tør for plads, når det skal trykkes på kuglepennen.

I samarbejde med jer, tager jeg højde for det hele, jeg tjekker om navnet er ledigt, og om det er muligt at få et matchende .dk og/eller .com domæne.

Bestil navn til virksomheden