Firmanavn baggrund

Udvikling af firmanavn

Få udviklet det perfekte firmanavn

Måske er du ved at starte virksomhed? Måske er I to virksomheder der står overfor en fremtidig fusion? Jeg udvikler originale firmanavne til virksomheder i alle størrelser.

Hjælp til firmanavn

Kreative forslag til jeres firmanavn

At finde det rette firmanavn til en ny virksomhed, kan være en svær men samtidig spændende opgave.
Jeg udarbejder forslag til jeres firmanavn, som kan tage afsæt i jeres produkt, service, værdier eller navne, og jeg tjekker naturligvis samtidig om det er ledigt.

Unikt firmanavn

Jeg sørger naturligvis for, at firmanavnet er unikt og ikke er i brug.

Min. 3 forslag

Jeg udarbejder og fremsender minimum 3 forslag til firmanavn.

Ledigt domæne

Jeg sikrer at der findes et ledigt domæne der kan bruges.

Alle brancher

Jeg udarbejder firmanavne til alle brancher.
Google Reviews
★★★★★ (5/5)
A-Z
Udvikling af firmanavn

Forslag til firmanavn

Bestil unikke forslag i dag

At finde det rigtige navn til virksomheden, kan have stor betydning. Det skal forplante sig i folks bevidsthed, og det skal vække en vis stolthed hos ejerne.

Navnet til virksomheden skal helst lyde godt i daglig tale, og så må det ikke være så langt, at man løber tør for plads, når det skal trykkes på kuglepennen.

I samarbejde med jer, tager jeg højde for det hele, jeg tjekker om navnet er ledigt, og om det er muligt at få et matchende .dk og/eller .com domæne.

Kontakt mig

Navne til virksomheder

Eksempler på firmanavne

Gennem årene har jeg været med til at udvikle en del firmanavne. Nogle beskrivende, nogle kreative, og nogle med fokus på det lokale.
Herunder er nogle af de virksomheder jeg har hjulpet - både med firmanavn og med visuel branding.

Spitz


Et firmanavn med masser af saft og kraft, til en virksomhed med kreative konsulenter. Navnet er taget fra det tyske ord "spitzenklasse" som direkte oversat betyder top klasse.

Axia Group


Virksomheden beskæftiger sig med administration af erhvervsbyggeri, og navnet er inspireret af "akse" som refererer til koordinatsystemer, samt de lodrette og vandrette streger i byggeri.

Wavepoint Studio


Wavepoint Studio er et lydstudie, og navnet er sammensat af "wave" som refererer til lydbølger, og "point" som refererer til punkt, placering og mål.

Marsted


Marsted producerer lokale økologiske produkter i form af mel, honning m.v. Et gammelt stednavn for placeringen af gården, har lagt navn til virksomheden.

Astrax


Astrax producerer tandhjul til store industrimaskiner. Firmanavnet og deres logo design som jeg også har lavet, er inspireret af stjerner - som tandhjul til forveksling kan ligne.

By Bricks


By Bricks er ny virksomhed som i snarlig fremtid kommer med en serie interiørprodukter. Navnet kommer fra produktet og fra stifterens efternavn.

Foresta


Foresta er en foreningen for skovarbejdere, og navnet lå lige til højrebenet. Kort og præcist, og klart inspireret af Hotelbranchens Horesta.

Atomix


Atomix var en prototype af en ny type legetøj. Projektet blev desværre ikke til noget, men jeg fandt på navnet som er inspireret af legetøjet, som var henvendt til børn med interesse for videnskab.
Blyant og papir

Din navnekunstner

Jeg hedder Christian, jeg udvikler firmanavne og designer grafiske løsninger til både iværksættere og større virksomheder.

Har du brug for hjælp og udvikling af et unikt og professionelt firmanavn, så kontakt mig endelig og lad os tage en snak om mulighederne.

Kaffekrus med Vektropol logo

Har du spørgsmål?

Jeg har samlet de spørgsmål jeg oftest bliver stillet herunder. Finder du ikke svar på dine spørgsmål, så kontakt mig endelig.