Få online marketing der sender din virksomhed til vejrs.

Ønsker du mere gang i din forretning, så lad os starte online marketing-raketten sammen.
Se hvad vi kan ⇢
Kontakt os ⇢
Image
Teknologisk Institut logo
FinViso logo
MicroBak logo
Spitz logo
ScanCruit logo
DANI Group logo

Online marketing uden binding - naturligvis.

Vi får ofte kunder der er blevet lovet guld og grønne skove af tidligere marketingbureauer, og som samtidig er blevet bundet i dyre og næsten uopsigelige abonnementsløsninger.

Det vil vi gerne gøre op med, for binding på online marketing-løsninger er "so last year". Hos os får du så høj kvalitet og god service, at du forhåbentlig bliver af egen fri vilje.

Hør mere om online marketing ⇢

Facebook og Instagram annoncering

De fleste af dine potentielle kunder er på de sociale medier, og derfor skal du naturligvis annoncere dér.

Annoncering på de sociale medier er effektivt. Både i forhold til den direkte annoncering, men i særdeleshed også i forhold til retargeting - altså at nå de kunder igen, der allerede har besøgt din hjemmeside og kender dit brand.

Vi laver effektive annoncer der rammer din målgruppe, og vi rapporterer naturligvis direkte til dig, så du ved hvad du får for dine marketing-kroner.

Hør mere om annoncering ⇢

Annoncering på Google Ads

Der bliver foretaget 3,5 milliarder søgninger på Google hver eneste dag, så annoncering på Google kommer man ikke udenom, hvis man vil sælge sit produkt eller sin service.

Vi er eksperter i annoncering via Google Ads, og vi går højt op i at levere en service der er til din fordel - og ikke til vores. Vi leverer fuld gennemsigtighed, månedlige rapporteringer over effektiviten, og som vi måske har nævnt før, så binder vi dig ikke til et abonnement.

Og som om det ikke var nok, har vi også nogle meget konkurrencedygtige priser...

Hør mere om Google Ads ⇢
Google Ads annoncering

Søgemaskineoptimering
(SEO)

Annoncering giver hurtige, gode og relevante resultater, men det kan også hurtigt give væsentlige udgifter i budgettet. Med søgemaskineoptimering (SEO) bliver du mere synlig, og får flere besøgende via organiske resultater - altså besøgende som du ikke betaler for.

Søgemaskineoptimering er en kontinuerlig langsigtet strategi, og selvom det ville være rart, så findes der ingen "quick fixes" der bringer dig til tops i søgeresultaterne, og som for alvor giver plus på bundlinjen.

Vil du vide mere om mulighederne for at få din hjemmeside til tops, så kontakt os i dag og hør meget mere.

Kontakt os ⇢
SEO lup
0+
års erfaring
0+
opgaver løst
0%
dedikation
0
kopper kaffer årligt

"Christian er ufattelig dygtig og grundig i sit arbejde. Alt han foretager sig er dybt professionelt og med en indlevelse, som gør at man føler han kun arbejder for dig.

Han har designet et super lækkert logo, lækre visitkort og en fantastisk hjemmeside - og har været dybt imponeret under hele forløbet.

Vektropol og Christian har været det bedste valg jeg har foretaget i meget langt tid. Kæmpe ros og mange anbefalinger herfra."


Simon Martini | FINVISO
★★★★★

"Christian leverer overbevisende kvalitet i både håndværk, service og resultat. Vi undersøgte flere muligheder på markedet, men på grund af Christians omhu og engagement var valget nemt.

I processen (hvor vi nok ikke var den nemmeste kunde i verden), var Christian altid imødekommende og positiv og det blev en både sjov og lærerig oplevelse for os.

Vi er meget glade for resultatet og vil klart både bruge og anbefale Christian i vores videre forløb."


Thomas Godt | GODT BORNHOLM
★★★★★
Fra idé til færdigt produkt
Skal vi snakke sammen?
Har vi vakt din interesse? Har du spørgsmål? Ønsker du et tilbud?
Kontakt os ⇢