Få online marketing der sender din virksomhed til vejrs.

Ønsker du mere gang i din forretning, så lad os starte online marketing-raketten sammen. Vi har stor erfaring med online marketing, og vi er konkurrencedygtige på prisen.

Online marketing uden binding

Binding er so-last-year...

Vi får ofte kunder der er blevet lovet guld og grønne skove af tidligere marketingbureauer, og som samtidig er blevet bundet i dyre og næsten uopsigelige abonnementsløsninger.

Det vil vi gerne gøre op med, for binding er "so last year". Hos os får du online marketing uden binding, i så høj kvalitet og god service, at du forhåbentlig bliver af egen fri vilje.

Online marketing astronaut

Annoncering via Google Ads

Vil du have flere kunder via Google?

Der bliver foretaget 3,5 milliarder søgninger på Google hver eneste dag, så annoncering på Google kommer man ikke udenom, hvis man vil sælge sit produkt eller sin service.

Vi er eksperter i annoncering via Google Ads, og vi går højt op i at levere en service der er til din fordel - og ikke til vores. Vi leverer fuld gennemsigtighed, månedlige rapporteringer over effektiviten, og som vi måske har nævnt før, så binder vi dig ikke til et abonnement.

Og som om det ikke var nok, har vi også nogle meget konkurrencedygtige priser...

Hør mere om Google annoncering
Facebook og Instagram annoncering

Facebook og Instagram annoncering

De fleste af dine potentielle kunder er på de sociale medier, og derfor skal du naturligvis annoncere dér.

Annoncering på de sociale medier er effektivt. Både i forhold til den direkte annoncering, men i særdeleshed også i forhold til retargeting - altså at nå de kunder igen, der allerede har besøgt din hjemmeside og kender dit brand.

Vi laver effektive annoncer der rammer din målgruppe, og vi rapporterer naturligvis direkte til dig, så du ved hvad du får for dine marketing-kroner.

Få annoncer på sociale medier
SEO lup

Søgemaskineoptimering
(SEO)

Annoncering giver hurtige, gode og relevante resultater, men det kan også hurtigt give væsentlige udgifter i budgettet. Med søgemaskineoptimering (SEO) bliver du mere synlig, og får flere besøgende via organiske resultater - altså besøgende som du ikke betaler for.

Søgemaskineoptimering er en kontinuerlig langsigtet strategi, og selvom det ville være rart, så findes der ingen "quick fixes" der bringer dig til tops i søgeresultaterne, og som for alvor giver plus på bundlinjen.

Vil du vide mere om mulighederne for at få din hjemmeside til tops, så kontakt os i dag og hør meget mere.

Hør mere om SEO
0+
års erfaring
0+
opgaver løst
0%
dedikation
0
kopper kaffer årligt

Fra idé til færdigt produkt

Skal vi snakke sammen?
Har vi vakt din interesse? Har du spørgsmål? Ønsker du et tilbud?
25 34 27 72