Priser på web- og grafisk design.

Nedenfor finder du et overblik over priserne på mine services. Alle priser er vejledende og ekskl. moms.

Generel timepris

Kr. 700,- ekskl. moms. Ved større opgaver gives naturligvis et fast tilbud eller et overslag.

Pris på logodesign

Prisen på udarbejdelse af unikt logodesign afhænger af ønsker og behov. I langt de fleste tilfælde er prisen kr. 7.500,-  ekskl. moms, og processen tager som regel 7-14 dage.

Pakken indeholder altid design indtil du er helt tilfreds, horisontal og vertikal version af logoet (hvor muligt), farveversion og neutral (sort og hvid) samt levering i AI, PDF, PNG og SVG-filer.

Kontakt mig og hør mere.

Pris på visuel identitet

Prisen på udarbejdelse af en visuel identitet, afhænger af det indhold som du ønsker skal være en del af opgaven. Fra logo til webdesign, og fra visitkort til merchandise.

Eksempelvis har mindre virksomheder som regel færre behov end større virksomheder. Ring og hør mere.

Pris på webdesign/hjemmeside

Prisen på responsivt webdesign starter fra kr. 7.995,- ekskl. moms. Prisen indeholder de obligatoriske sider; Forside, Profil, Kontakt og Privatlivspolitik.

Prisen på yderligere sider, afhænger af indhold og mængde. Basis SEO såsom søgeordsanalyse, optimering af indhold, hastighed, sikkerhed, indeksering m.v. er altid en del af pakken.

Pris på designmanual

Prisen på udarbejdelse af en designmanual, afhænger af indholdet - som regel ift. indholdet af den visuelle identitet, og den bliver naturligvis skræddersyet til jeres behov. Ring og hør meget mere.

Priser på design af tryksager

Priser på design af tryksager, afhænger af indholdet - og om du blot ønsker de færdige filer, eller om jeg skal levere det trykt til din adresse. Design af visitkort koster eksempelvis fra kr. 1.500,- ekskl. moms.

Jeg designer naturligvis også merchandise og erhvervsbeklædning.

Ring og hør mere.