Priser

Prisen på grisen.
Nedenfor finder du et overblik over priserne på mine services. Alle priser er vejledende og ekskl. moms.
Generel timepris
Kr. 650,- ekskl. moms. Ved større opgaver gives naturligvis et fast tilbud eller et overslag.
Logodesign

Prisen på udarbejdelse af unikt logodesign afhænger af ønsker og behov. Som regel ligger priserne på mellem kr. 5.000,- og 8.000,- ekskl. moms, og processen tager som regel 7-14 dage.

Pakken indeholder altid horisontal og vertikal version af logoet (hvor muligt), farveversion og neutral (sort og hvid) samt levering i AI, PDF og PNG-filer.

Kontakt mig og hør mere.

Visuel identitet

Prisen på udarbejdelse af en visuel identitet, afhænger af det indhold som du ønsker skal være en del af opgaven. Fra logo til webdesign, og fra visitkort til merchandise.

Eksempelvis har mindre virksomheder som regel færre behov end større virksomheder. Ring og hør mere.

Webdesign

Prisen på responsivt webdesign starter fra kr. 6.995,- ekskl. moms. Prisen indeholder de obligatoriske sider; Forside, Profil, Kontakt og Privatlivspolitik.

Prisen på yderligere sider, afhænger af indhold og mængde. Basis SEO såsom søgeordsanalyse, optimering af indhold, hastighed, sikkerhed, indeksering m.v. er altid en del af pakken.

Designmanual
Prisen på udarbejdelse af en designmanual, afhænger af indholdet - som regel ift. indholdet af den visuelle identitet, og den bliver naturligvis skræddersyet til jeres behov. Ring og hør meget mere.
Design af tryksager

Priser på design af tryksager, afhænger af indholdet - og om du blot ønsker de færdige filer, eller om jeg skal levere det trykt til din adresse. Design af visitkort koster eksempelvis fra kr. 1.500,- ekskl. moms.

Jeg designer naturligvis også merchandise og erhvervsbeklædning.

Ring og hør mere.