Søgemaskineoptimering

Få flere besøgende på hjemmesiden

Savner du flere besøgende - og potentielt flere kunder, så kan jeg hjælpe dig med søgemaskineoptimering der vil kunne mærkes. Jeg analyserer din hjemmeside, din branche og markedet, og finder den rette indsats til dit behov.

 
 
AM Advokater logo
Combora logo
Kræftens Bekæmpelse logo
Aller CP logo
Faxe Bugt Tandklinik logo
Beredskabsstyrelsen logo

SEO - til dig der savner opmærksomhed

Jeg laver SEO og skaffer mere organisk trafik til mine kunders hjemmesider. Altså - den trafik der i bund og grund er naturlig og "gratis".

Jeg satser altid på en langvarig SEO-strategi. En strategi der er fornuftig og sikker, så Google honorerer arbejdet med gode resultater.

SEO giver flere besøgende, mere synlighed, flere henvendelser på telefon og e-mail - og dermed et øget salg.

Google præmierer de bedste hjemmesider med de gode placeringer, og kampen kan være hård og nådesløs. Indsatsen jeg laver bliver selvfølgelig dokumenteret og monitoreret, så du hele tiden kan følge med i udviklingen.

Jeg går i dybden med;

Søgeordsanalyse
Optimering af titler og beskrivelser
Optimering af overskrifter
Optimering af tekst
Optimering af billeder og grafik
Schema markup / struktureret data
Hastighedsoptimering
Rich Snippets
Linkbuilding

Kontakt mig

Resultater

- jeg har skabt for mine kunder

SEO Vektropol

Vesti Olsen A/S

Jeg har lavet SEO for byggefirmaet Vesti Olsen A/S gennem de sidste 2 år. Deres hjemmeside blev inden da, kun besøgt af dem der kendte til virksomheden, så der var mere end rigeligt at tage fat på.

Jeg lavede en helt ny hjemmeside med langt flere sider, som understøtter det virksomheden udbyder, og som samtidig er blevet til gode landing pages.

Websitet rummer i dag langt over 40 sider, har en større nyhedssamling og referencesamling, som bestemt også bidrager til nye besøgende. Der er samtidig sat fokus på de sociale medier, på linkbuilding og på artikler i relevante medier.

Virksomheden får i dag +300% flere besøgende end for 2 år siden, og ligger nummer 1 på flere værdiskabende søgeord.

Faxe Bugt Tandklinik

For Faxe Bugt Tandklinik var målet klart. De skulle selvfølgelig være den førende tandlæge i området, og også udover Faxe Ladeplads' grænser. Det er naturligvis lykkedes med en ny hjemmeside og grundigt SEO-arbejde, og det har betydet langt flere besøgende på hjemmesiden (+300%), og langt flere kunder i klinikken.

Skibby Fodterapi

Skibby Fodterapi havde i mange år tæt på 100% af markedet i Skibby, da der ingen konkurrenter var i byen og det nærliggende område. Sidenhen er der kommet flere konkurrenter til, men Skibby Fodterapi har med en passende SEO-indsats beholdt den dominerende 1. plads på Google.


Søgemaskineoptimering
er mange ting

Google vil gerne levere de bedste resultater til dem der søger, og derfor måler de på mange ting, før de overvejer at give din virksomhed spalteplads.

Søgemaskineoptimering er i dag en sammenhæng af mange forskellige faktorer, og de gode resultater kommer man bestemt ikke sovende til.

Her ser du 4 grupper som indeholder overskrifterne på de ting Google ser og vurderer på.

Indhold

• Søgeord
• Søgehensigt
• Meta data
• Relevans

Autoritet

• Backlinks (få gratis links her)
• Gæste-indlæg
• Outreach
• Sociale links

Teknisk

• Interne links
• Indeksering
• Crawlability
• Ødelagte links

Erfaring

• Hastighed
• Afvisningsprocent
• Tid på side
• Sessionsvarighed

Mød din
SEO-nørd

Jeg hedder Christian, er indehaver af Vektropol og SEO-nørd. Gennem de sidste 15 år, har jeg lavet hjemmesider, online marketing - og i særdeleshed søgemaskineoptimering for diverse virksomheder.

Jeg laver både on-page, teknisk og ekstern SEO, og jeg går udelukkende efter de sikre langsigtede strategier, som ikke bare virker på kort sigt, men som også sikrer dig succes på den lange bane.

0 års

Erfaring

0%

Dedikation

0+

Opgaver løst

0%

Kvalitet

Et par af mine glade kunder...

"Vektropol har ydet en kæmpe indsats ifm. design og branding af vores fremtidige fusion. Kommunikationen har været nem og vi ser meget frem til det fortsatte samarbejde."

Henning Munch | AM Advokater

"Vi har fået nyt logo, ny hjemmeside samt hjælp og kyndig rådgivning til vores fremtidige markedsføring, og vi kan varmt anbefale et samarbejde med Christian og Vektropol."

Kit Brannow | Spitz

- Er du min næste kunde...?

25 34 27 72 | [email protected]

Lidt fakta

SEO er videnskab

Før i tiden kunne man spamme internettet med links diverse steder, og herefter opnå gode resultater, men i dag er det langt mere kompliceret.

Google bliver bedre og bedre til at filtrere mellem godt indhold og spam, og i dag bliver man belønnet for hårdt arbejde, og straffet for at springe over hvor gærdet er lavest.

Google har ét mål, og det er at levere de bedste søgeresultater til forbrugerne, og derfor gransker de nøje ens hjemmeside, for at vurdere om man er relevant nok til en god placering på ens ønskede søgeord.

Teknisk søgemaskineoptimering

Den tekniske del af søgemaskineoptimering, er her hvor du som regel har brug for hjælp udefra.

Det er et indviklet net af mange parametre, såsom hastighed på ens website, at koderne er skruet ordentligt sammen, at over- og underskrifter samt tekst er kategoriseret korrekt, at du har styr på canonical URL'er, Schema.org, tags og en masse andre ting.

Det har alt sammen ét hovedformål, og det er at gøre det nemt for Google at afkode ens website, og dermed at stille Google tilfreds.

Masser af godt indhold

Google kræver godt indhold for gode placeringer. Det giver jo god mening, at for at få gode placeringer på Google, så skal man også kunne fremvise et godt produkt.

Og her kan du selv klare en del. Hvis du kan forfatte god og levende tekst som folk vil læse, så kan du komme langt. Og hvis du ovenikøbet har mod på at krydre det med videoer, grafik m.v., så vil det kun give yderligere fordele.

Jeg hjælper dig selvfølgelig gerne i gang.

25 34 27 72 | [email protected]

Cases

Arctic Unlimited case

Arctic Unlimited

Logo | Webdesign | Visitkort

Se case
Marsted case

Marsted

Branding | Logo | Emballage

Se case
MicroBak case

MicroBak

Logo | Webdesign | Tryksager

Se case

Jeg kan også hjælpe dig med...

Jeg laver ofte totalløsninger for kunder - eller flere separate ydelser, og der bliver sjæl og kvalitet i hver opgave - uanset størrelsen.

Måske har du behov for en ny hjemmeside, designmaual eller måske fotos med kant og detaljer...

Se mine ydelser

Få flere besøgende

Vil du have flere besøgende, god service og fuld gennemsigtighed med pris kontra arbejde, så kontakt mig i dag og lad os tage en snak om ønsker og muligheder.

Kontakt mig
Macbook og iPhone med Vektropol logo