Ydelser

Her får du et overblik over alle de ydelser jeg tilbyder.
Har du noget i tankerne som ikke lige står herunder, så prøv at kontakte mig alligevel.

Min kernekompetence er at samarbejde med nystartede virksomheder, som har behov for en god start, med en klar sammenhæng i design på tværs af både digitale og trykte indsatser såsom; hjemmeside, logodesign, designmanual, design af brochurer, visitkort og ikke mindst fotografering.

Jeg hjælper ofte også de mere etablerede virksomheder, som måske ikke har indtænkt en visuel identitet fra starten - som nu er vokset, og har behov for at fremstå mere professionel og troværdig.

Web

Jeg laver flotte hjemmesider i høj kvalitet, og on-page SEO er altid en del af pakken. Ønsker du endnu mere SEO, så kan jeg hjælpe dig med en plan, der giver flere besøgende.

Webdesign

SEO

Grafisk

Jeg laver komplette designmanualer, tidsløse logos, som er medvirkende til at skabe mere troværdighed om dit brand. Og jeg laver også lækre brochurer, visitkort og reklameartikler.

Logodesign

Designmanual

Tryksager

Foto

Jeg tilbyder professionelle fotos til både private og erhverv, til magasiner og nyhedsmedier. I min tid som fotograf, har jeg bl.a. fotograferet for Kræftens Bekæmpelse, Aller CP m.v.

Erhvervsfoto

Reportagefoto