Logo til ingeniører

ABC Rådgivende Ingeniører
Brevlinje til ABC Rådgivende Ingeniører

Service:
Logodesign

Kunde:
ABC Rådgivende Ingeniører

Produktionsår:
2021

De rådgivende ingeniører hos AB Clausen havde længe gået med idéen om et navneskift til ABC, og efter beslutningen var taget, skulle der findes en logo designer.

ABCs daværende marketingchef kontaktede mig i starten af 2021, og ønskerne var, at fokus skulle være på de tre bogstaver; A-B-C.

Da alle i ledelsen var med inde over beslutningerne, var det en relativ lang proces med mange muligheder i spil, men resultatet blev godt og ABC fik et stilrent, genkendeligt og troværdigt logo.

ABC Rådgivende Ingeniører logo hvid
ABC Rådgivende Ingeniører logo grøn
Arkitektpapir med logo
Klistermærker med tryk

Idé og inspiration til logoet

Logoet skulle være enkelt, forholdsvist geometrisk og så skulle det indeholde noget der kunne referere til det konstruktionsmæssige.

De bedste logoer skal kunne tegnes i hånden ud fra hukommelsen - siger man, og den tanke lå lige for, da opgaven skulle løses for ingeniører. Dog måtte det heller ikke være for firkantet, for byggeri i dag, er mere end bare skarpe hjørner.

Da der på verdensplan er en del virksomheder der hedder ABC, var det endvidere noget af en opgave at tjekke diverse databaser, så man sikrede sig et logo der ikke lignede andre.

Primær farve

HEX: #396A74
RGB: 57, 106, 116
CMYK: 57, 0, 15, 60

Alternativ farve

HEX: #FFFFFF
RGB: 255, 255, 255
CMYK: 0, 0, 0, 0

Christian Cortsen

Få visuel branding

Ønsker du visuel branding i form af grafisk design, webdesign, logodesign m.v., så kontakt mig og lad os tage en snak om mulighederne.

Kontakt mig