Vektropol logo på lampe

Om Vektropol

Vil du vide mere om mig og Vektropol?
Fedt! Jeg er beæret! Læs mere om mig, mine værdier og om Vektropol. Snag i min kundeliste og læs hvad de siger om mig og mit arbejde.

Lidt om bureauet

Et grafisk bureau i hjertet af Sjælland

Vektropol er et grafisk bureau, og jeg løser opgaver for virksomheder i alle størrelser - fra iværksætteren til store etablerede virksomheder. Kernekompetencerne er grafisk design og webdesign.


Mit overordnede mål er - og har altid været, at kunne levere kvalitetsløsninger til en fornuftig pris, hvor alle kan være med. Og ikke mindst at levere en god personlig service.

Hos Vektropol er der ingen binding på mine produkter, og det er jeg stolt over. Jeg vil i stedet gøre mit til, at du bliver så tilfreds, at du også er min kunde næste år... og næste år... og...
Grafisk design i brochure
Grafisk designer Christian Cortsen

Indehaver af vektropol

Christian Cortsen

Jeg hedder Christian, og jeg er indehaver af Vektropol. Det er mig der svarer, når du ringer eller sender en e-mail. Det er også mig der står for at designe dit nye logo, opbygge din hjemmeside - og i det hele taget holde fast i den kreative pensel, når opgaven handler om design.

Jeg er uddannet indenfor teknisk design, kommunikation i diverse afskygninger samt HTML/CSS og online marketing. Dertil kommer en større portion kurser indenfor grafisk design m.v.

Jeg har været selvstændig indenfor den kreative branche i mere end 15 år, og har blandt andet løst opgaver for Teknologisk Institut, Aller CP, Gigtforeningen, Kræftens Bekæmpelse og mange flere.

Før min selvstændige karriere, har jeg været ansat som IT- og marketingansvarlig, været underviser og i salgsbranchen - og så var jeg i en del år aktiv guitarist i rock/metal genren.

0+

års erfaring

0+

tilfredse kunder

0%

dedikation

0

kopper kaffe pr. år


Mine værdier

Høj kvalitet

Jeg går altid efter 5-stjernede anmeldelser - intet mindre. Du som kunde skal være helt tilfreds med dit produkt, og det arbejder jeg benhårdt for - hver gang.

Passion

Passion og skabertrang er min drivkraft. Det er lysten til at skabe visuelt lækre ting, som kan bruges, og som kan være medvirkende til at skabe succes for kunden.

God service

Jeg har kunder som trofast har sendt opgaver min vej i mere end 15 år, og det sker kun, hvis servicen er i orden - og det er den!

Samarbejde

Gode produkter skabes ved et godt samarbejde. Mine kunder forlanger noget af mig, men jeg forlanger også noget af mine kunder - for det vil give et bedre resultat.


Kunderne siger...

Læs et udvalg af de anmeldelser mine kunder har givet mig gennem tiden.

"Christian leverer overbevisende kvalitet i både håndværk, service og resultat. Vi undersøgte flere muligheder på markedet, men på grund af Christians omhu og engagement var valget nemt.

Allerede inden vi skrev kontrakt med Christian gav han en masse input vi kunne bruge - helt gratis. I den efterfølgende proces (hvor vi nok ikke var den nemmeste kunde i verden), var Christian altid imødekommende og positiv og det blev en både sjov og lærerig oplevelse for os.

Vi er meget glade for resultatet og vil klart både bruge og anbefale Christian i vores videre forløb."

Thomas Godt | Godt Bornholm
★★★★★

"Christian er ufattelig dygtig og grundig i sit arbejde. Alt han foretager sig er dybt professionelt og med en indlevelse, som gør at man føler han kun arbejder for dig.

Han har designet et super lækkert logo, lækre visitkort og en fantastisk hjemmeside - og har været dybt imponeret under hele forløbet.

Vektropol og Christian har været det bedste valg jeg har foretaget i meget langt tid. Kæmpe ros og mange anbefalinger herfra."

Simon Martini | FinViso
★★★★★

"Christian kan sit kram, og er fagmand med stort F.

Holder sine aftaler - og har man yderligere ønsker til det færdige resultat, så er der ingen "sure miner".

Om det er grafisk håndværk eller moderne webdesign... Christian leverer varen!"

Simon Faaborg | Primo Rengøring
★★★★★

"Christian fra Vektropol udviste både stor kreativitet og masser af tålmodighed i forbindelse med udarbejdelsen af logo til Rødovre Korskole i 2021.

Han arbejdede hurtigt med rettelser og justeringer og kom med forslag til forbedringer.

Vejen til logoet var relativ lang, fordi vi skulle have tilladelse til at benytte den endelige illustration af en arkitekt, og Christian arbejdede velvilligt og tålmodigt med hele vejen i mål.

Klar anbefaling herfra."

Sille Fusager | Rødovre Korskole
★★★★★

"Jeg har benyttet Christian til udvikling af flere logo versioner til min virksomhed enablers, og det var den helt rigtige beslutning!

Christian formår at sætte sig virkelig godt ind i den situation jeg står i, og fungerer som en medspiller i dialogen om hvad der virker bedst. Det er meget betryggende at han lytter og forstår det udtryk jeg søger. Kvaliteten er i top, det er hurtig service, og processen er transparent.

Jeg er ovenud tilfreds, og jeg vælger derfor også at benytte Christian til flere lignende opgaver i fremtiden."

Claus Andersen | enablers
★★★★★

"Vi har lige fået opdateret et eksisterende logo hos Vektropol, og Christian har været super-hurtig og leveret 3 forslag at vælge ud fra.

Efter et par tilrettelser kom det endelige logo i flere filformater.

Lynhurtig betjening :)"

Mette Jersild | Slotsferie Danmark
★★★★★
Google Reviews
★★★★★ (5/5)

Et udvalg af mine kunder

Kræftens Bekæmpelse

Aller CP

Faxe Bugt Tandklinik

NTN-SNR (FR)

Primo Rengøring

Gigtforeningen

Spitz

Lydstudiet

AM Advokater

Beredskabsstyrelsen

Combora

Corpital

Ejendomsforeningen Danmark

Skibby Fodterapi

Sophienholm Grusgrav

Marsted

Danske Kommuner

MicroBak

Din Min Trafik

GrillCatering.dk

Kolonorm

Gentro

Malermester Christian Lønsmann

Rubiks (UK)

Tørring Nygård

The Skateshop

EGCC Polering

Erhvervsforum Hornsherred

Dominik Falenski

Callesen & Dreier

Wavepoint Studio

Kulinara

Bad Burgers

Retropol

SPWN eSport

Egdal Auto

Dansk Bygge Rådgivning

DANI Group

Arctic Unlimited (GL)

Resenbro El-Teknik

Maxby Transport

Teknologisk Institut

FinViso

ScanCruit (AE)

Salgsmani

Godt Bornholm

FinViso

AB Clausen

Primarens

Concilio

UNEO

Grøndal

Førstehjælpskonsulenterne

Rødovre Korskole

Eldrup Design

Enablers

Slotsferie Danmark

Feriepartner

Link Solutions

T4 Production

Multi Tag Entreprise

Nova Home

GoWiser

Se hvad jeg kan tilbyde din virksomhed

Logo? Hjemmeside? Visuel identitet? Få et overblik over mine services her.

Se mine services
Reklamebeskyttelse ikon
Miljøvenlig pakning ikon