Om Vektropol

Vil du vide mere om mig og Vektropol?
Fedt! Jeg er beæret! Læs mere om mig, mine værdier og om Vektropol. Snag i min kundeliste og læs hvad de siger om mig og mit arbejde.
Lysskilt med Vektropol logo
Vektropol er et grafisk bureau der løser opgaver for virksomheder i alle størrelser - fra iværksætteren til store etablerede virksomheder. Kernekompetencerne er grafisk design og webdesign.

Det overordnede mål er - og har altid været, at kunne levere kvalitetsløsninger til en fornuftig pris, hvor de fleste kan være med. Og ikke mindst at levere en god personlig service.

Hos Vektropol er der ingen binding på mine produkter, og det er jeg stolt over. Jeg vil i stedet gøre mit til, at du bliver så tilfreds, at du også er min kunde næste år... og næste år...
christian cortsen

Christian Cortsen

Jeg hedder Christian, og jeg er indehaver af Vektropol. Det er mig der svarer, når du ringer eller sender en e-mail. Det er også mig der står for at designe dit nye logo, opbygge din hjemmeside - og i det hele taget holde fast i den kreative pensel, når opgaven handler om design.

Jeg er uddannet indenfor teknisk design, kommunikation i diverse afskygninger samt HTML/CSS og online marketing. Dertil kommer en større portion kurser indenfor grafisk design m.v.

Jeg har været selvstændig indenfor den kreative branche i mere end 15 år, og har blandt andet løst opgaver for Teknologisk Institut, Aller CP, Gigtforeningen, Kræftens Bekæmpelse og mange flere.

Før min selvstændige karriere, har jeg været ansat som IT- og marketingansvarlig, været underviser og i salgsbranchen - og så var jeg i en del år aktiv guitarist i rock/metal genren.

signatur

Mine værdier


Høj kvalitet

Jeg går altid efter 5-stjernede anmeldelser - intet mindre. Du som kunde skal være helt tilfreds med dit produkt, og det arbejder jeg benhårdt for - hver gang.

Passion

Passion og skabertrang er min drivkraft. Det er lysten til at skabe visuelt lækre ting, som kan bruges, og som kan være medvirkende til at skabe succes for kunden.

God service

Jeg har kunder som trofast har sendt opgaver min vej i mere end 15 år, og det sker kun, hvis servicen er i orden - og det er den!

Samarbejde

Gode produkter skabes ved et godt samarbejde. Mine kunder forlanger noget af mig, men jeg forlanger også noget af mine kunder - for det vil give et bedre resultat.

Kunderne siger

Super resultat

"Vi havde brug for en visuel identitet til vores nye virksomhed og det har Christian hjulpet os med.

Resultatet er vi blevet utrolig glade for og kan varmt anbefale Christian (og Vektropol) til andre. Han er nede på jorden, tålmodig og ikke mindst rigtig dygtig."

Mikkel Østrup
Numax

Sans for detaljen

"Super professionel med sans for detaljen.

Vektropol formåede hurtigt og effektivt at visualisere ideer, koncepter og firma dna på logohjemmeside og visitkort - vi var operationelle i løbet af en uge."

Ulrik Vedel
Arctic Unlimited

Kæmpe anbefaling

"Christian fra Vektropol er gennemført genial.

Jeg har kun fået fantastiske og kreative designs og løsninger i samarbejdet, og bruger fortsat Christian hver gang jeg har brug for noget designmæssigt eller brug for noget kreativt til fx en messe eller lignende."

Simon Martini
Marvinz Financial Group

110%

"Vektropol har stået for den tekniske udvikling af hjemmesiden til Musiklivets Partnerskab for Bæredygtig Udvikling.

Vi har i partnerskabet kun rosende ord om samarbejdet med Christian, som har været meget fleksibel og hjælpsom og leveret 110 procent som aftalt."

Camilla Marie Thiele
KODA

Rigtig god proces

"Vi fik kyndig hjælp af Christian, da vi i forbindelse med nyt firmanavn skulle have udviklet et logo og bomærke. Christian kunne med lydhørhed, kreativitet, professionalisme - og uendelig tålmodighed(!) komme frem til det helt perfekte resultat til os.

Vi er utrolig glade for både process og resultat og vil anbefale Vektropol til alle, der står i lignende situation."

Kia Egebæk
Norion Consult

Overbevisende kvalitet

"Christian leverer overbevisende kvalitet i både håndværk, service og resultat. Vi undersøgte flere muligheder på markedet, men på grund af Christians omhu og engagement var valget nemt.

Allerede inden vi skrev kontrakt med Christian gav han en masse input vi kunne bruge - helt gratis. Vi er meget glade for resultatet og vil klart både bruge og anbefale Christian i vores videre forløb."

Thomas Godt
Godt Bornholm

Trustpilot logo
Gennemsnitlig rating 5/5

Et udvalg af mine kunder

Kræftens Bekæmpelse

Aller CP

Faxe Bugt Tandklinik

NTN-SNR (FR)

Primo Rengøring

Gigtforeningen

Spitz

Lydstudiet

AM Advokater

Beredskabsstyrelsen

Combora

Corpital

Ejendomsforeningen Danmark

Skibby Fodterapi

Sophienholm Grusgrav

Marsted

Danske Kommuner

MicroBak

Din Min Trafik

GrillCatering.dk

Kolonorm

Gentro

Malermester Christian Lønsmann

Rubiks (UK)

Tørring Nygård

The Skateshop

EGCC Polering

Erhvervsforum Hornsherred

Dominik Falenski

Callesen & Dreier

Wavepoint Studio

Kulinara

Bad Burgers

Retropol

SPWN eSport

Egdal Auto

Dansk Bygge Rådgivning

DANI Group

Arctic Unlimited (GL)

Resenbro El-Teknik

Maxby Transport

Teknologisk Institut

FinViso

ScanCruit (AE)

Salgsmani

Godt Bornholm

FinViso

AB Clausen

Primarens

Concilio

UNEO

Grøndal

Førstehjælpskonsulenterne

Rødovre Korskole

Eldrup Design

Enablers

Slotsferie Danmark

Feriepartner

Link Solutions (DK/DE/US)

T4 Production

Multi Tag Entreprise

Nova Home

GoWiser

JumpStory

Lægens Stol

Marvinz Financial Group

Koda

Team Cura

Kjellerup Kommunikation

Norion Consult

The Club

Eriksen Project

Numax

Bajlum-Busch

KS Cloud Solutions

MDAS ApS

KODA

Oliver & Co

JC Projects