Få mere at vide om Vektropol.

Måske har vi tændt dig, og måske vil du nu vide mere. Næsten alt hvad der er værd at vide om os, finder du nedenfor, og vil du have de sidste detaljer, så er vi ikke længere væk end et telefonopkald.

Et kreativt bureau

Et bureau med mange kompetencer

Vektropol er et reklamebureau, der løser opgaver for virksomheder i alle størrelser - fra iværksætteren til store etablerede virksomheder. Kernekompetencerne er grafisk design, webdesign og online marketing.

Vores overordnede mål er - og har altid været, at kunne levere kvalitetsløsninger til en fornuftig pris, hvor alle kan være med. Og ikke mindst at levere en god personlig service.

Hos Vektropol er der ingen binding på vores produkter, og det er vi stolte over. Vi vil i stedet gøre vores til, at du bliver så tilfreds, at du også er vores kunde næste år... og næste år... og...

Vores værdier

Høj kvalitet

Vi går altid efter 5-stjernede anmeldelser - intet mindre. Du som kunde skal være helt tilfreds med dit produkt, og det arbejder vi benhårdt for - hver gang.

Passion

Passion er vores drivkraft. Vi elsker vores arbejde, og vi brænder for at skabe, forme og formidle din opgave til et produkt, der giver de ønskede resultater - og lidt til.

God service

God service er alfa omega for et bæredygtigt samarbejde. Vi lader aldrig vores kunder i stikken. I stedet står vi på stikkerne for at yde den bedste service.

Samarbejde

For os er en opgave ikke bare en opgave - det er et samarbejde. Med høj kvalitet, passion og god service, ønsker vi at skabe relationer der gavner begge parter.
CC

Christian

INDEHAVER // GRAFISK DESIGNER // WEBDESIGNER

Christian er indehaveren af Vektropol, og det er ham der svarer, når du kontakter os. Det er også ham der står for at designe dit nye logo, opbygge din hjemmeside - og i det hele taget holde fast i den kreative pensel, når opgaven handler om design.

Han er uddannet indenfor online marketing, teknisk design, kommunikation i diverse afskygninger samt HTML/CSS. Dertil kommer en større portion kurser indenfor grafisk design m.v.

Christian har været selvstændig indenfor den kreative branche i mere end 15 år, og har blandt andet løst opgaver for Teknologisk Institut, Aller CP, Gigtforeningen, Kræftens Bekæmpelse og mange flere.

25 34 27 72
[email protected]
EB

Esben

ONLINE MARKETING EKSPERT

Esben Bock har 10 års erfaring med online markedsføring. Han har både været ansat in house i store virksomheder og som marketingkonsulent i store og anerkendte bureauer.

Han har været med fra den spæde start inden for online marketing branchen. Og han arbejder både med søgemaskineoptimering, Google Ads og Facebook Ads.

Når du arbejder med Esben, bliver dit projekt fulgt til dørs. Du modtager en rapport hver måned og hurtig support og svar på spørgsmål. Derudover sørger han for at igangsætte, optimere og vedligeholde din markedsføring på daglig basis, så du trygt kan fokusere på dine kunder.

[email protected]

Udtalelser

Vi samler på glade kunder

Via Google anmeldelser

"Christian er ufattelig dygtig og grundig i sit arbejde. Alt han foretager sig er dybt professionelt og med en indlevelse, som gør at man føler han kun arbejder for dig.

Han har designet et super lækkert logo, lækre visitkort og en fantastisk hjemmeside - og har været dybt imponeret under hele forløbet.

Vektropol og Christian har været det bedste valg jeg har foretaget i meget langt tid. Kæmpe ros og mange anbefalinger herfra."


Simon Martini | FINVISO
★★★★★

"Christian leverer overbevisende kvalitet i både håndværk, service og resultat. Vi undersøgte flere muligheder på markedet, men på grund af Christians omhu og engagement var valget nemt.

I processen (hvor vi nok ikke var den nemmeste kunde i verden), var Christian altid imødekommende og positiv og det blev en både sjov og lærerig oplevelse for os.

Vi er meget glade for resultatet og vil klart både bruge og anbefale Christian i vores videre forløb."


Thomas Godt | GODT BORNHOLM
★★★★★

"Christian kan sit kram, og er fagmand med stort F. Holder sine aftaler. Om det er grafisk håndværk eller moderne webdesign... Christian leverer varen!"


Simon Faaborg | PRIMO RENGØRING
★★★★★

"Helt igennem professionelt arbejde fra start! God service og hurtige tilbagemeldinger. Kan ikke sætte en finger på noget som helst. Meget tilfredsstillende."

Marc Bredal | MICROBAK
★★★★★

Vores referencer

Kræftens Bekæmpelse

Aller CP

Faxe Bugt Tandklinik

NTN-SNR (FR)

Primo Rengøring

Gigtforeningen

Spitz

Lydstudiet

AM Advokater

Beredskabsstyrelsen

Combora

Corpital

Ejendomsforeningen Danmark

Skibby Fodterapi

Sophienholm Grusgrav

Marsted

Danske Kommuner

MicroBak

Din Min Trafik

GrillCatering.dk

Kolonorm

Gentro

Malermester Christian Lønsmann

Rubiks (UK)

Tørring Nygård

The Skateshop

EGCC Polering

Erhvervsforum Hornsherred

Dominik Falenski

Callesen & Dreier

Wavepoint Studio

Kulinara

Bad Burgers

Retropol

SPWN eSport

Egdal Auto

Dansk Bygge Rådgivning

DANI Group

Arctic Unlimited (GL)

Resenbro El-Teknik

Maxby Transport

Teknologisk Institut

FinViso

ScanCruit (AE)

Salgsmani

Godt Bornholm

FinViso

AB Clausen

Primarens

Concilio

UNEO

Grøndal

Cases

Få et indblik i vores arbejde

Mange opgaver har været forbi reklamebureauet gennem tiden. Nogen har været små og andre store, men ingen af dem har været kedelige.

Hver opgave er en mulighed for at skabe noget nyt, og netop det med at skabe, er vores store drivkraft.

Fra idé til færdigt produkt
Skal vi snakke sammen?
Har vi vakt din interesse? Har du spørgsmål? Ønsker du et tilbud?
25 34 27 72