Om Vektropol

Et kreativt digitalt bureau

Vektropol er et 360 graders digitalt bureau, der beskæftiger sig med webdesign, SEO, grafisk og foto.

På kontoret - bag skrivebordet og skærmen, finder man mig - Christian Cortsen, der er indehaver af Vektropol.

Min force er at kunne tilbyde totalløsninger indenfor reklame og marketing, fremfor udelukkende kun at kunne levere specialiserede enkelte løsninger.

Det skal dog på ingen måde forstås sådan, at jeg ikke leverer specialiserede løsninger. Jeg har bare lidt flere strenge at spille på.

Mit kontor er beliggende i Hvalsø (Sjælland), men jeg servicerer naturligvis kunder i hele landet.

Digitalt design på Mac

Christian Cortsen

Jeg er uddannet indenfor online marketing, kommunikation i diverse afskygninger, organisation, teknisk design samt HTML/CSS.

Jeg er årgang 1979, lykkelig gift og far til 2 skønne piger. Jeg har en fortid som IT- og marketingansvarlig i en byggevirksomhed, selvstændig fotograf og webdesigner, musiker, lærer og sælger.

Skabertrang og kreativitet har altid stået højt på min dagsorden, og jeg er drevet af at skabe produkter af god kvalitet, som kan skabe resultater.

Jeg driver Vektropol på dagligt plan, og ved behov - trækker jeg på et godt og stærkt netværk af diverse danske freelancere, med gode kompetencer indenfor hver deres gren af marketingbranchen.

25 34 27 72 | info@vektropol.dk

Markedsføringsstrategi

Navnet Vektropol

Navnet Vektropol kommer først af ordet "vektor", som kan kædes sammen med de filer, man som digital grafiker arbejder med (vektor filer). "Pol" er noget magnetisk - noget elektrisk, og noget jeg forbinder med dynamik og energi.

Spitz
Aller CP
AM
Faxe Bugt Tandklinik
Kræftens Bekæmpelse
Combora
NTN SNR logo
Gigtforeningen logo
Corpital
Ejendomsforeningen Danmark
Beredskabsstyrelsen logo

Send mig en forespørgsel

Tilbud

Macbook og iPhone med Vektropol logo