Om Vektropol

Få mere at vide om Vektropol

Måske har jeg tændt dig, og måske vil du nu vide mere. Næsten alt hvad der er værd at vide om mig, finder du nedenfor, og vil du have de sidste detaljer, så er jeg ikke længere væk end et telefonopkald.
Arbejdssituation i det grafiske bureau Vektropol
Plakat med Vektropol logo

Et grafisk bureau i hjertet af Sjælland

Vektropol er et grafisk bureau, og jeg løser opgaver for virksomheder i alle størrelser - fra iværksætteren til store etablerede virksomheder. Kernekompetencerne er grafisk design, og webdesign.

Mit overordnede mål er - og har altid været, at kunne levere kvalitetsløsninger til en fornuftig pris, hvor alle kan være med. Og ikke mindst at levere en god personlig service.

Hos Vektropol er der ingen binding på mine produkter, og det er jeg stolt over. Jeg vil i stedet gøre mit til, at du bliver så tilfreds, at du også er min kunde næste år... og næste år... og...

Mine værdier

Høj kvalitet

Jeg går altid efter 5-stjernede anmeldelser - intet mindre. Du som kunde skal være helt tilfreds med dit produkt, og det arbejder jeg benhårdt for - hver gang.

Passion

Passion er min drivkraft. Jeg elsker mit arbejde, og jeg brænder for at skabe, forme og formidle din opgave til et produkt, der giver de ønskede resultater - og lidt til.

God service

God service er alfa omega for et bæredygtigt samarbejde. Jeg lader aldrig mine kunder i stikken. I stedet står jeg på stikkerne for at yde den bedste service.

Samarbejde

For mig er en opgave ikke bare en opgave - det er et samarbejde. Med høj kvalitet, passion og god service, ønsker jeg at skabe relationer der gavner begge parter.

Jeg samler på glade kunder

Finviso reference

"Christian er ufattelig dygtig og grundig i sit arbejde. Alt han foretager sig er dybt professionelt og med en indlevelse, som gør at man føler han kun arbejder for dig.

Han har designet et super lækkert logo, lækre visitkort og en fantastisk hjemmeside - og har været dybt imponeret under hele forløbet.

Vektropol og Christian har været det bedste valg jeg har foretaget i meget langt tid. Kæmpe ros og mange anbefalinger herfra."

Simon Martini

Indehaver | FinViso
★★★★★

Godt Bornholm reference

"Christian leverer overbevisende kvalitet i både håndværk, service og resultat. Vi undersøgte flere muligheder på markedet, men på grund af Christians omhu og engagement var valget nemt.

I processen (hvor vi nok ikke var den nemmeste kunde i verden), var Christian altid imødekommende og positiv og det blev en både sjov og lærerig oplevelse for os.

Vi er meget glade for resultatet og vil klart både bruge og anbefale Christian i vores videre forløb."

Thomas Godt

Indehaver | Godt Bornholm
★★★★★

Primo Rengøring reference
"Christian kan sit kram, og er fagmand med stort F. Holder sine aftaler. Om det er grafisk håndværk eller moderne webdesign... Christian leverer varen!"

Simon Faaborg

Ejer | Primo Rengøring
★★★★★

Microbak reference
"Helt igennem professionelt arbejde fra start! God service og hurtige tilbagemeldinger. Kan ikke sætte en finger på noget som helst. Meget tilfredsstillende."

Marc Bredal

Salgskonsulent | MicroBak
★★★★★

Astronaut med guitar

Indehaver | Grafisk designer | Webdesigner

Christian Cortsen

Jeg hedder Christian, og jeg er indehaver af Vektropol. Det er mig der svarer, når du ringer eller sender en e-mail. Det er også mig der står for at designe dit nye logo, opbygge din hjemmeside - og i det hele taget holde fast i den kreative pensel, når opgaven handler om design.

Jeg er uddannet indenfor teknisk design, kommunikation i diverse afskygninger samt HTML/CSS og online marketing. Dertil kommer en større portion kurser indenfor grafisk design m.v.

Jeg har været selvstændig indenfor den kreative branche i mere end 15 år, og har blandt andet løst opgaver for Teknologisk Institut, Aller CP, Gigtforeningen, Kræftens Bekæmpelse og mange flere.

Før min selvstændige karriere, har jeg været ansat som IT- og marketingansvarlig, været folkeskolelærer, sælger - og så har jeg været aktiv musiker i rock/metal genren.

Et udvalg af mine referencer

Kræftens Bekæmpelse

Aller CP

Faxe Bugt Tandklinik

NTN-SNR (FR)

Primo Rengøring

Gigtforeningen

Spitz

Lydstudiet

AM Advokater

Beredskabsstyrelsen

Combora

Corpital

Ejendomsforeningen Danmark

Skibby Fodterapi

Sophienholm Grusgrav

Marsted

Danske Kommuner

MicroBak

Din Min Trafik

GrillCatering.dk

Kolonorm

Gentro

Malermester Christian Lønsmann

Rubiks (UK)

Tørring Nygård

The Skateshop

EGCC Polering

Erhvervsforum Hornsherred

Dominik Falenski

Callesen & Dreier

Wavepoint Studio

Kulinara

Bad Burgers

Retropol

SPWN eSport

Egdal Auto

Dansk Bygge Rådgivning

DANI Group

Arctic Unlimited (GL)

Resenbro El-Teknik

Maxby Transport

Teknologisk Institut

FinViso

ScanCruit (AE)

Salgsmani

Godt Bornholm

FinViso

AB Clausen

Primarens

Concilio

UNEO

Grøndal