Læs mere om Vektropol.

Måske har vi tændt dig, og måske vil du nu vide mere. Næsten alt hvad der er værd at vide om os, finder du nedenfor, og vil du vide mere, er vi ikke længere væk end et telefonopkald.

Et kreativt bureau med mange kompetencer.

Vektropol er et reklamebureau, der løser opgaver for virksomheder i alle størrelser - fra iværksætteren til store etablerede virksomheder. Kernekompetencerne er grafisk design, webdesign og online marketing.

Vores overordnede mål er - og har altid været, at kunne levere kvalitetsløsninger til en fornuftig pris, hvor alle kan være med. Og ikke mindst at levere en god personlig service.

Hos Vektropol er der ingen binding på vores produkter, og det er vi stolte over. Vi vil i stedet gøre vores til, at du bliver så tilfreds, at du også er vores kunde næste år... og næste år... og...

Teamet

Christian Cortsen - indehaver af Vektropol

Christian

INDEHAVER // GRAFISK DESIGNER // WEBDESIGNER

Christian er indehaveren af Vektropol, og det er ham der svarer, når du kontakter os. Det er også ham der står for at designe dit nye logo, opbygge din hjemmeside - og i det hele taget holde fast i den kreative pensel, når opgaven handler om design.

Han er uddannet indenfor online marketing, teknisk design, kommunikation i diverse afskygninger samt HTML/CSS. Dertil kommer en større portion kurser indenfor grafisk design m.v.

Christian har været selvstændig indenfor den kreative branche i mere end 15 år, og har blandt andet løst opgaver for Teknologisk Institut, Aller CP, Gigtforeningen, Kræftens Bekæmpelse og mange flere.

Esben - ekspert i online marketing

Esben

ONLINE MARKETING EKSPERT

Esben Bock har 10 års erfaring med online markedsføring. Han har både været ansat in house i store virksomheder og som marketingkonsulent i store og anerkendte bureauer.

Han har været med fra den spæde start inden for online marketing branchen. Og han arbejder både med søgemaskineoptimering, Google Ads og Facebook Ads.

Når du arbejder med Esben, bliver dit projekt fulgt til dørs. Du modtager en rapport hver måned og hurtig support og svar på spørgsmål. Derudover sørger han for at igangsætte, optimere og vedligeholde din markedsføring på daglig basis, så du trygt kan fokusere på dine kunder.

Vi samler på glade kunder.

5 stjerner på Google
"Christian kan sit kram, og er fagmand med stort F. Holder sine aftaler. Om det er grafisk håndværk eller moderne webdesign... Christian leverer varen!"

Simon Faaborg | Primo Rengøring
★★★★★
"Helt igennem professionelt arbejde fra start! God service og hurtige tilbagemeldinger. Kan ikke sætte en finger på noget som helst. Meget tilfredsstillende."

Marc Bredal | MicroBak
★★★★★

"Christian er ufattelig dygtig og grundig i sit arbejde. Alt han foretager sig er dybt professionelt og med en indlevelse, som gør at man føler han kun arbejder for dig. Han har designet et super lækkert logo, lækre visitkort og en fantastisk hjemmeside - og jeg har været dybt imponeret under hele forløbet.

Vektropol og Christian har været det bedste valg jeg har foretaget i meget lang tid. Kæmpe ros og mange anbefalinger herfra."


Simon Martini | FinViso

★★★★★

Vores referencer

Kræftens Bekæmpelse

Aller CP

Faxe Bugt Tandklinik

NTN-SNR (FR)

Primo Rengøring

Gigtforeningen

Spitz

Lydstudiet

AM Advokater

Beredskabsstyrelsen

Combora

Corpital

Ejendomsforeningen Danmark

Skibby Fodterapi

Sophienholm Grusgrav

Marsted

Danske Kommuner

MicroBak

Din Min Trafik

GrillCatering.dk

Kolonorm

Gentro

Malermester Christian Lønsmann

Rubiks (UK)

Tørring Nygård

The Skateshop

EGCC Polering

Erhvervsforum Hornsherred

Dominik Falenski

Callesen & Dreier

Wavepoint Studio

Kulinara

Bad Burgers

Retropol

SPWN

Egdal Auto

Dansk Bygge Rådgivning

DANI Group

Arctic Unlimited (GL)

Resenbro El-Teknik

Maxby Transport

Teknologisk Institut

FinViso

ScanCruit (AE)

Vektropol upright logo

Navnet Vektropol

Navnet Vektropol kommer først af ordet "vektor", som kan kædes sammen med de filer, man som digital grafiker arbejder med (vektor filer). "Pol" er noget magnetisk - noget elektrisk, og noget jeg forbinder med dynamik og energi.

Cases
Se et udvalg af vores projekter.
Arctic Unlimited Case
Arctic Unlimited
LOGO | WEBDESIGN | TRYKSAGER
MicroBak case
MicroBak
LOGO | WEBDESIGN | TRYKSAGER
Marsted Case
Marsted
VISUEL IDENTITET
Spitz case
Spitz
LOGO | WEBDESIGN | TRYKSAGER
Wavepoint Studio case
Wavepoint Studio
VISUEL IDENTITET
AM Advokater case
AM Advokater
LOGO | WEBDESIGN | TRYKSAGER
Fra idé til færdigt produkt
Skal vi snakke sammen?
Har vi vakt din interesse? Har du spørgsmål? Ønsker du et tilbud?
 
Kontakt os ⇢