Grafisk design

Få styrket den grafiske profil

Få design der styrker virksomhedens brand. Jeg laver professionelt grafisk design til virksomheder der ønsker at stå ud fra mængden.
Grafisk design til abc rådgivende ingeniører

Skab lidt visuel magi for dit brand

Grafisk design er hjørnestenen i enhver succesfuld brandingstrategi. Det er nøglen til at formidle din virksomheds budskab, værdier og personlighed på en visuelt appellerende måde.

Få grafisk design der ikke kun fanger opmærksomheden, men også efterlader et varigt indtryk på dine kunder, og hjælper dig med at opbygge stærke forbindelser til din målgruppe.

Jeg er dedikeret til at skabe skræddersyede løsninger, der afspejler din virksomheds unikke karakter og værdier. Fra logoer og brochurer til webdesign og en komplet visuel identitet.

Kontakt mig og hør mere

Min tilgang til grafisk design

Behovet for grafisk design er altid meget individuelt. Nogle har kun behov for at få designet nye visitkort, og andre har behov for langt mere. Jeg starter altid med en grundig forståelse af din virksomhed, behov og målgruppe. Dette danner grundlag for designprocessen.

Processen / 01


Samtale

Kontakt mig og lad os tage en snak om ønsker og muligheder.

Processen / 02


Tilbud

Efter vores snak undersøger jeg mulighederne og fremsender tilbud.

Processen / 03


Design

Jeg går i gang med design af det ønskede, og fremsender forslag.

Processen / 04


Levering

Når det hele er godkendt, leverer jeg de færdige elementer.

Kæmpe anbefaling

"Christian fra Vektropol er gennemført genial. Jeg har kun fået fantastiske og kreative designs og løsninger i samarbejdet, og bruger fortsat Christian hver gang jeg har brug for noget designmæssigt eller brug for noget kreativt til fx en messe eller lignende."

Simon Martini
Marvinz Financial Group

Super resultat

"Vi havde brug for en visuel identitet til vores nye virksomhed og det har Christian hjulpet os med. Resultatet er vi blevet utrolig glade for og kan varmt anbefale Christian (og Vektropol) til andre. Han er nede på jorden, tålmodig og ikke mindst rigtig dygtig."

Mikkel Østrup
Numax

110 procent

"Vektropol har stået for den tekniske udvikling af Musiklivets Partnerskab for Bæredygtig Udvikling. Vi har i partnerskabet kun rosende ord om samarbejdet med Christian, som har været meget fleksibel og hjælpsom og leveret 110 procent som aftalt."

Camilla Marie Thiele
KODA

Trustpilot logo
Gennemsnitlig rating 5/5
Norion Consult reference
Teknologisk Institut reference
Scancruit reference
Koda reference
Numax reference
JumpStory reference
ABC rådgivende ingeniører reference
Link Solutions reference
Enablers reference
Tunex reference
GoWiser reference
Kjellerup Kommunikation reference
Grafisk designer Christian Cortsen

Grafisk designer

Jeg hedder Christian, jeg er grafisk designer - og så er jeg også indehaver af Vektropol. Jeg hjælper virksomheder og organisationer i alle størrelser med grafisk design, og med at skabe en rød tråd i den visuelle kommunikation.

Jeg fokuserer på brugervenlighed, æstetik og konsistens for at skabe en sammenhængende brandoplevelse på tværs af alle platforme.

Et lækkert produkt giver mere opmærksomhed, og skaber troværdighed omkring virksomheden, og hos mig får du stilfuld grafisk design og 1. klasses service.

Læs mere om Vektropol

Få skræddersyet grafisk design

Har du brug for at få designet et logo? Visitkort? En brochure? Eller måske trænger hele den visuelle identitet til en grundig overhaling? Jeg har mere end 15 års erfaring med grafisk design til virksomheder i alle størrelser, og ikke mindst med at skabe en rød tråd i udtrykket.


Logodesign

Jeg designer logoer til alt fra iværksættere til store virksomheder.
Logodesign

Webdesign

Få webdesign i WordPress med fokus på performance og brugervenlighed.
Webdesign

Visuel identitet

Få en visuel identitet der bringer virksomhedens troværdighed i top.

Visuel identitet

Designmanual

Jeg laver designmanualer der sætter rammerne for det grafiske udtryk.
Designmanual
Diverse grafisk design til Axia

Har du spørgsmål?

Jeg har samlet de spørgsmål jeg oftest bliver stillet herunder. Finder du ikke svar på dine spørgsmål, så kontakt mig endelig.