Grafisk design

Få styrket den grafiske profil

Få design der styrker virksomhedens brand. Jeg laver professionelt grafisk design til virksomheder der ønsker at stå ud fra mængden.

Brug for hjælp til det grafiske design?

Grafisk design af stort set alt...
Har du brug for at få designet et logo? Visitkort? En brochure? Eller måske trænger hele den visuelle identitet til en grundig overhaling? Jeg har mere end 15 års erfaring med grafisk design til virksomheder i alle størrelser, og ikke mindst med at skabe en rød tråd i udtrykket.

Logodesign

Jeg designer logoer til alt fra iværksættere til store virksomheder.
Se mere

Webdesign

Få webdesign i WordPress med fokus på performance og brugervenlighed.
Se mere

Visuel identitet

Få webdesign i WordPress med fokus på performance og brugervenlighed.
Se mere

Designmanual

Jeg laver designmanualer der sætter rammerne for det grafiske udtryk.
Se mere

+15 års erfaring med grafisk design

Jeg laver grafiske løsninger med stor variation. Med et skarpt øje har jeg gennem tiden løst stort set alle tænkelige opgaver indenfor grafisk design - for både små og store virksomheder i hele verden.
Logodesign · Visuel identitet · Designmanual · Visitkort · Brochurer · Flyers · Hjemmeside · Landingpages · Sociale medier · Skilte · Emballage · Annoncer · Messestande · Erhvervsbeklædning... og meget mere.
Kontakt mig
grafisk designer

Kunderne siger

5/5 stjerner...

Jeg går altid langt for mine kunder. Se hvad nogle af dem siger her.

Trustpilot logo
Google Reviews
Gennemsnitlig rating 5/5
★★★★★
"Christian fra Vektropol er gennemført genial. Jeg har kun fået fantastiske og kreative designs og løsninger i samarbejdet, og bruger fortsat Christian hver gang jeg har brug for noget designmæssigt eller brug for noget kreativt til fx en messe eller lignende."

Simon Martini
Marvinz

★★★★★
"Super professionel med sans for detaljen. Vektropol formåede hurtigt og effektivt at visualisere ideer, koncepter og firma dna på logo, hjemmeside og visitkort - vi var operationelle i løbet af en uge."

Ulrik Vedel
Arctic Unlimited

★★★★★
"Christian leverer overbevisende kvalitet i både håndværk, service og resultat. Vi undersøgte flere muligheder på markedet, men på grund af Christians omhu og engagement var valget nemt. Vi vil klart både bruge og anbefale Christian i vores videre forløb."

Thomas Godt
Godt Bornholm

Norion Consult reference
Teknologisk Institut reference
Scancruit reference
Koda reference
MicroBak reference
JumpStory reference
ABC rådgivende ingeniører reference
Link Solutions reference
Enablers reference
Tunex reference
GoWiser reference
Kjellerup Kommunikation reference
grafisk designer Christian Cortsen

Grafisk designer

Et lækkert produkt giver mere opmærksomhed, og skaber troværdighed omkring virksomheden, og hos mig får du stilfuld grafisk design og 1. klasses service.
Jeg hedder Christian, jeg er grafisk designer - og så er jeg også indehaver af Vektropol. Jeg hjælper virksomheder og organisationer i alle størrelser med grafisk design, og med at skabe en rød tråd i den visuelle kommunikation.
Signatur Christian Cortsen
Læs mere om Vektropol

Trykklare filer eller...

Du bestemmer selv om jeg skal levere det grafiske design som trykklare filer, eller om du vil have det leveret klar til brug.

Langt de fleste af mine kunder, ønsker levering af trykklare filer. Herefter kan man så benytte sit eget foretrukne trykkeri til at levere de færdige elementer.

Jeg leverer også gerne det hele klar til brug. Jeg samarbejder med en lille håndfuld gode trykkerier, som altid leverer høj kvalitet.

Kontakt mig

Har du spørgsmål?

Jeg har samlet de spørgsmål jeg oftest bliver stillet herunder. Finder du ikke svar på dine spørgsmål, så kontakt mig endelig.