christian cortsen

Se mine cases og bliv inspireret

Herunder finder du et udvalg af de cases jeg har løst gennem tiden. Valget af cases er udvalgt for at give dig et bredt indblik i de opgaver jeg kan løse. Hvis det du leder efter ikke er at finde nedenfor, så kontakt mig, for jeg kan med stor sandsynlighed løse det alligevel.

Jeg kan løse de fleste grafiske opgaver

Vektropol er et grafisk bureau med en holistisk tilgang til visuelle løsninger. Din virksomhed skal ikke ses som små bidder, men som én enhed, og derfor tilbyder jeg 360 graders løsninger hvor jeg enten laver en samlet pakke - eller enkelte ydelser, hvor jeg evt. kigger på det arbejde der allerede er lavet, og forsøger at bygge videre på det. Det giver en rød tråd i brandingen, og det vækker troværdighed overfor kunderne.

Jeres succes er min succes

Min forretning ville ikke eksistere uden tilfredse kunder. Det lyder som en kliché, og det er det måske også, men der er mening i udsagnet.

I denne branche bliver kunderne kun så længe som det giver værdi, og konkurrenterne står på spring for at overtage, så jeg garanterer masser af dedikation og hårdt arbejde.

Kontakt mig

Skal vi snuppe en kop kaffe, eller skal vi bare tage samtalen over telefonen eller via e-mail? Og ja - jeg kommer gerne forbi dig, hvis det er den bedste løsning.

Kontakt mig i dag, og lad os få en dialog om mulighederne for din virksomhed, uanset om det handler om web og grafisk. Måske har du allerede selv en masse idéer, eller måske ved du bare behovet for mere synlighed er tilstede, og nu trænger du til noget ekstern sparring og idéudvikling.

Kontakt mig