Website til AI-applikation

ChatTutor

Website design til AI-applikation

Service:
Webdesign

Kunde:
DTU/ChatTutor

Produktionsår:
2023

Der er ofte stof i undervisningssituationer på de højere uddannelser, som giver spørgsmål for de studerende, og den nød ville en gruppe ildsjæle på DTU gerne "knække". De besluttede sig for at lave en PDF-baseret AI-applikation, som fungerer som en hjælpende hånd i undervisningen.

Når der i tekst, udregninger m.v. er elementer der er svære at gennemskue, hjælper AI ganske enkelt den studerende. Det tager presset af underviseren, og reducerer svartid så de studerende hurtigere kan komme igennem stoffet.

Jeg har bygget et website til ChatTutor, som fungerer som en appetitvækker for deres applikation, hvor man kan læse mere om de vigtigste features, om folkene bag - og så er det naturligvis muligt at bede om adgang til applikationen.

Chattutor website grid

Stilrent website

Websitet til ChatTutor er holdt i et stilrent design, som byder på 4 farver, masser af luft, afrundede hjørner, engagerende overskrifter og relativt korte tekstpassager.

CTA

HEX: #E71B7C

Overskrifter

HEX: #000000

Baggrund

HEX: #F8F8FC

Tekst

HEX: #515151
Christian Cortsen

Få visuel branding

Ønsker du visuel branding i form af grafisk design, webdesign, logodesign m.v., så kontakt mig og lad os tage en snak om mulighederne.

Kontakt mig