Logodesign til konsulent

Enablers
Metalskilt med enablers logo

Service:
Logodesign

Kunde:
Enablers

Produktionsår:
2022

Enablers beskæftiger sig med ledelsesudvikling i store virksomheder på højeste niveau.

Claus fra Enablers kontaktede mig i februar måned i 2022, da han efter mange år hos både Siemens og Mærsk, havde et ønske om at starte som selvstændig konsulent.

Navnet Enablers var fundet, og nu var det tid til at få lavet et enkelt og stiligt logodesign - og ikke mindst indkapslet i troværdig farve.

Enablers logodesign i hvid
Enablers logodesign i grøn
Grønne visitkort med hvidt enablers logo
Grøn notesbog med hvidt enablers logo

Inspiration og fremgangsmåde

Vi blev hurtige enige om, at logoet til Enablers skulle være et logotype - altså et logo udelukkende bestående af typografi.

Herefter blev der prøvet et væld af skrifttyper af, "leget" med diverse afstande, tykkelser og meget mere. Efter klippen og klistren, var logo designet på plads, og der blev efterfølgende lavet en alternativ version, hvor navnet er delt i to og sat over og under hinanden. Denne version egner sig særlig godt til sociale medier, hvor pladsen/bredden ikke er stor.

Logoet blev leveret i en logobank der indeholder de to versioner, samt i to farvevarianter.

Top kvalitet


"Jeg har benyttet Christian til udvikling af flere logo versioner til min virksomhed enablers, og det var den helt rigtige beslutning!

Christian formår at sætte sig virkelig godt ind i den situation jeg står i, og fungerer som en medspiller i dialogen om hvad der virker bedst. Det er meget betryggende at han lytter og forstår det udtryk jeg søger.

Kvaliteten er i top, det er hurtig service, og processen er transparent. Jeg er ovenud tilfreds, og jeg vælger derfor også at benytte Christian til flere lignende opgaver i fremtiden."

Claus Andersen | Enablers
CEO

Trustpilot logo

Primær farve 1

HEX: #085151
RGB: 8, 81, 81
CMYK: 89, 41, 55, 43

Primær farve 2

HEX: #FFFFFF
RGB: 255, 255, 255
CMYK: 0, 0, 0, 0

Christian Cortsen

Få visuel branding

Ønsker du visuel branding i form af grafisk design, webdesign, logodesign m.v., så kontakt mig og lad os tage en snak om mulighederne.

Kontakt mig