Case

FinViso

LOGODESIGN | WEBDESIGN | TRYKSAGER
Webdesign til FinViso

Design til økonomiske rådgivere

FinViso er en ny rådgivningsvirksomhed der tilbyder privatøkonomisk rådgivning indenfor bl.a. boligkøb, boligfinansiering, bankskifte m.v.

Simon fra FinViso var på udkig efter grafisk designer der kunne udforme et logo, og en webdesigner der kunne lave hjemmesiden. Efter et møde, et par kopper kaffe og et tilbud, blev jeg valgt til projektet.

Udover firmalogo og hjemmeside, har jeg endvidere stået for den interne SEO samt designet visitkort.

FinViso logo mockup

Logodesign til FinViso

FinViso's logodesign er lavet med stort fokus på det enkle og det stilistiske, og ikke mindst på det autoritære og det seriøse.

Selve logoet har rod i en udvalgt skrifttype, og herefter er der klippet, klistret, tilføjet, ændret og sammentrukket, indtil logodesignet fik præcis det udtryk som passede perfekt til virksomheden.

FinViso's hjemmeside
Responsivt webdesign til FinViso

Webdesign til FinViso

FinViso har fået en responsiv hjemmeside, som indeholder masser af information om privatøkonomisk rådgivning.

Hjemmesiden er naturligvis bygget i WordPress, og med lynhurtig hosting fra Skywalkr.io. Endvidere har jeg opsat Google Search Console, Google Analytics, Google My Business m.v.

Design af visitkort til FinViso

Design af visitkort

Til FinViso har jeg designet lækre visitkort, hvor der er brugt de samme farver og skrifttyper, som også er i brug på hjemmesiden. Det giver en rød tråd i designet, og sikrer genkendeligheden.

Selvom visitkort måske ikke er lige så anvendt som det har været tidligere, så er det stadig rart at kunne dele ud efter et møde, og det efterlader et større indtryk af kvalitet.

Design af roll ups til FinViso

Grafisk design til messe

FinViso deltog på Bolig, Mad & Design messen i 2021, og til deres stand har jeg lavet grafisk design til roll ups, messeborde, wall-stickers samt konkurrence-flyers.

Farverne

Den valgte primære farve er den dybe mørke blå der findes i logoet og i tekst, og derudover 2 blå farver der bruges til baggrunde og markering af nøgleord, samt en grå farve til øvrige baggrunde.

HEX: #13293d
RGB: 19,41,61
CMYK: 98,77,47,55

HEX: #006794
RGB: 0,100,148
CMYK: 91,53,21,6

HEX: #1b98e0
RGB: 27,152,224
CMYK: 75,28,0,0

HEX: #e8f1f2
RGB: 232,241,242
CMYK: 11,2,6,0

Typografi

Til kommunikation på både hjemmeside og tryksager, er der valgt DM Serif Display til overskrifter, og Poppins til brødtekster m.v.

DM Serif Display

DM Serif Display font

Poppins

Poppins