Visuel identitet til rådgiver

FinViso
FinVisos hjemmeside på mobil

Service:
Visuel identitet

Kunde:
FinViso

Produktionsår:
2020

FinViso er en ny rådgivningsvirksomhed der tilbyder privatøkonomisk rådgivning indenfor bl.a. boligkøb, boligfinansiering, bankskifte m.v.

Simon fra FinViso var på udkig efter grafisk bureau der kunne udforme et logo, og en webdesigner der kunne lave hjemmesiden - med andre ord; en visuel identitet. Efter et møde, et par kopper kaffe og et tilbud, blev jeg valgt til projektet.

Udover firmalogo og hjemmeside, har jeg endvidere stået for den interne SEO samt designet visitkort.

Hjemmesiden er naturligvis bygget i WordPress, og med lynhurtig hosting fra Skywalkr.io. Endvidere har jeg opsat Google Search Console, Google Analytics, Google My Business m.v.

Finvisos firmalogo

Firmalogo til FinViso

FinViso's firmalogo er lavet med stort fokus på det enkle og det stilistiske, og ikke mindst på det autoritære og det seriøse.

Selve logoet har rod i en udvalgt skrifttype, og herefter er der klippet, klistret, tilføjet, ændret og sammentrukket, indtil logodesignet fik præcis det udtryk som passede perfekt til virksomheden.

Overblik over FinVisos hjemmeside
Visitkort designet til FinViso

Grafisk design til FinViso

Til FinViso har jeg gennem tiden lavet en masse grafisk design. Blandt andet visitkort, for selvom visitkort måske ikke er så anvendt som det har været tidligere, så er det stadig rart at kunne dele ud efter et møde, og det efterlader et større indtryk af kvalitet.

Endvidere har jeg designet roll-ups, flyers, messeartikler og meget mere.

Kæmpe anbefaling


"Christian fra Vektropol er gennemført genial.

Jeg har kun fået fantastiske og kreative designs og løsninger i samarbejdet, og bruger fortsat Christian hver gang jeg har brug for noget designmæssigt eller brug for noget kreativt til fx en messe eller lignende.

Kan virkelig anbefale ham til både hjemmeside, design, logo mv."

Simon Martini | FinViso
Partner

Trustpilot logo

Primær farve

HEX: #13293d
RGB: 19,41,61
CMYK: 98,77,47,55

Sekundær

HEX: #006794
RGB: 0,100,148
CMYK: 91,53,21,6

CTA

HEX: #1b98e0
RGB: 27,152,224
CMYK: 75,28,0,0

Baggrund

HEX: #e8f1f2
RGB: 232,241,242
CMYK: 11,2,6,0

Christian Cortsen

Få visuel branding

Ønsker du visuel branding i form af grafisk design, webdesign, logodesign m.v., så kontakt mig og lad os tage en snak om mulighederne.

Kontakt mig