Logoer til produktionsvirksomhed

Link Solutions
link logoer på aflange kort

Service:
Logodesign

Kunde:
Link Solutions m.fl.

Produktionsår:
2022

I januar 2022 blev jeg kontaktet af Managing Director Jesper Pedersen fra Link Solutions. Han repræsenterer en gruppe af virksomheder som blandt andet producerer industriel opmærkning af ledninger, kabler og el-tavler.

Foruden 3 eksisterende virksomheder, skulle der etableres ét selskab med to koncepter under sig, der skulle operere med e-handel af deres kerneprodukter i Europa og i USA.

Nogle af virksomhederne havde et logo design, men med 10 år på bagen, var det tid til en genopfriskning, så jeg fik til opgave at designe og redesigne i alt 6 logoer.

Link Solutions bomærke
Link Solutions firmalogo
Link Supply bomærke
Link Supply firmalogo
Link United bomærke
Link United logo
Ident United bomærke
Ident United firmalogo
T4 Production bomærke
T4 Production firmalogo

Redesign og nyt logodesign

Da flere af virksomhederne i forvejen havde et logo, er der i disse tilfælde lavet et redesign som ikke lå for langt fra originalen - for at bevare identiteten. Her er der fokuseret på en gentænkning af de eksisterende bomærker samt bevarelse af farver.

De øvrige logoer - Ident United og T4 Production skiller sig med fuldt overlæg lidt mere ud, da disse - i forhold til service og produkter, ikke læner sig op ad de andre virksomheder.

Sorte visitkort
Visuel identitet til T4 Production
Link supply visitkort

Design af brevlinje

Udover design af logoer, har jeg endvidere stået for grafisk design af brevlinje til flere af selskaberne. Her er der både lavet visitkort, brevpapir m.v. i en rød tråd der trækker selskaberne sammen.

Primær farve 1

HEX: #004F9F
RGB: 0, 79, 159
CMYK: 100, 70, 0, 0

Primær farve 2

HEX: #95C11F
RGB: 149, 193, 31
CMYK: 50, 0, 100, 0

Primær farve 3

HEX: #009FE3
RGB: 0, 159, 227
CMYK: 100, 0, 0, 0

Christian Cortsen

Få visuel branding

Ønsker du visuel branding i form af grafisk design, webdesign, logodesign m.v., så kontakt mig og lad os tage en snak om mulighederne.

Kontakt mig