Hjemmeside til sexolog / parterapeut

Maria Lau

Hjemmeside designet til sexolog og parterapeut Maria Lau

Service:
Webdesign

Kunde:
Sexolog og parterapeut Maria Lau

Produktionsår:
2024

Maria er uddannet sygeplejerske, og har efterfølgende videreuddannet sig til sexolog og parterapeut, da hun havde et brændende ønske om at hjælpe par og individuelle med parforhold, nærvær og sexliv.

I forbindelse med hendes uddannelse, hyrede hun mig som webdesigner, så hun kunne få en hjemmeside der klart kommunikerede hendes ydelser og budskaber.

I arbejdet med hjemmesiden, var det vigtigt at skabe det helt rigtige udtryk, så der blev brugt tid på at finde de rigtige farver, skrifttyper og ikke mindst billeder. Vi fandt derfor en dygtig fotograf der leverede skarpe portrætter, som er brugt gennemgående på hele sitet og som giver et godt personligt touch.

Hjemmesiden til Maria Lau vist på mobil

Optimeret webdesign med personlighed

Udover masser af personlighed på Marias nye hjemmeside - både fra hendes egne ord og fra stylingen, så er der også lagt et stort fokus på konverteringsoptimering, brugervenlighed, SEO og hastighed.

I skrivende stund er websitet baseret på Marias tilbud til klienter, men der er planer om at udbygge med artikler om sexliv og parforhold i den kommende tid.

Websitet er som altid bygget i WordPress CMS og med min faste builder Themeco Pro.

Maria Laus hjemmeside

Primær farve

HEX: #F46060

Tekst/baggrund

HEX: #125251

Baggrund

HEX: #F2EDEA

Overskrifter

HEX: #95C493
Christian Cortsen

Få visuel branding

Ønsker du visuel branding i form af grafisk design, webdesign, logodesign m.v., så kontakt mig og lad os tage en snak om mulighederne.

Kontakt mig