Visuel identitet til desinficeringsvirksomhed

MicroBak

Blåt papir med hvidt logo design

Service:
Visuel identitet

Kunde:
MicroBak

Produktionsår:
2020

MicroBak er en ny niche-virksomhed indenfor rengøringsbranchen. De tilbyder effektiv desinficering til virksomheder, institutioner, hotel- og restauration og mange andre brancher.

MicroBaks løsning tilbydes som supplement til rengøring, men hvor almindelig rengøring kun fjerner det synlige snavs, så bekæmper det ikke effektivt bakterier, og her kommer MicroBak ind i billedet.

Min opgave for virksomheden startede med logodesign, og endte med en total visuel identitet med både firmalogo, hjemmeside, opsætning af sociale medier og tryksager.

Microbaks firmalogo i hvid
Det originale Microbak firmalogo
Polo shirt med Microbak logo på ryggen
Microbaks logo på visitkort

Idé til logodesign

Det tog lidt tid at finde den rigtige idé og indgangsvinkel til logoet, men som altid kommer inspiration med tiden, og jeg synes det er lykkedes at lave et logodesign som giver mening, og hvor det grafiske element kan stå alene.

Selve det grafiske element, består af 5 dråber. Dråber/spray er det som kommer ud af MicroBaks maskiner, og her i logodesignet går dråberne mod hinanden, for at give en antydning af "angrebet" mod bakterier.

De 5 dråber danner endvidere tilsammen et "M", som jo er det første bogstav i firmanavnet.

Meget tilfredsstillende


"Helt igennem professionelt arbejde fra start! God service og hurtige tilbagemeldinger. Kunne ikke sætte en finger på noget som helst. Meget tilfredsstillende."

Marc Bredal | MicroBak
Partner

Trustpilot logo

Primær farve

HEX: #2C3B8F
RGB: 44, 59, 143
CMYK: 89, 41, 55, 43

Alternativ farve

HEX: #FFFFFF
RGB: 255, 255, 255
CMYK: 0, 0, 0, 0

Tekst

HEX: #1C1C1C
RGB: 28,28,28
CMYK: 76,66,60,81

Christian Cortsen

Få visuel branding

Ønsker du visuel branding i form af grafisk design, webdesign, logodesign m.v., så kontakt mig og lad os tage en snak om mulighederne.

Kontakt mig