Case

MicroBak

LOGODESIGN | WEBDESIGN | TRYKSAGER
MicroBak kort

Grafiske løsninger til MicroBak

MicroBak er en ny niche-virksomhed indenfor rengøringsbranchen. De tilbyder effektiv desinficering til virksomheder, institutioner, hotel- og restauration og mange andre brancher.

MicroBaks løsning tilbydes som supplement til rengøring, men hvor almindelig rengøring kun fjerner det synlige snavs, så bekæmper det ikke effektivt bakterier, og her kommer MicroBak ind i billedet.

Min opgave for virksomheden startede med logodesign, og endte med en total visuel identitet med både firmalogo, hjemmeside, opsætning af sociale medier og tryksager.

MicroBak logo

Logodesign til MicroBak

Det tog lidt tid at finde den rigtige idé og indgangsvinkel til logoet, men som altid kommer inspiration med tiden, og jeg synes det er lykkedes at lave et logodesign som giver mening, og hvor det grafiske element kan stå alene.

Selve det grafiske element, består af 5 dråber. Dråber/spray er det som kommer ud af MicroBaks maskiner, og her i logodesignet går dråberne mod hinanden, for at give en antydning af "angrebet" mod bakterier.

De 5 dråber danner endvidere tilsammen et "M", som jo er det første bogstav i firmanavnet.

MicroBak webdesign

Webdesign

til MicroBak

Til MicroBak har jeg lavet en hjemmeside i WordPress, med stort fokus på lækkert design og brugervenlighed.

Udover et godt responsivt webdesign er der naturligvis lavet SEO, hastighedsoptimering, sikkerhedsoptimering, samt opsat Google Search Console, Google Analytics, Google My Business m.v., og hjemmesiden er allerede velbesøgt.

Hjemmesiden har stort fokus på både oplysning om bakterier, om hvad det koster samfundet, og ikke mindst information om MicroBaks løsning med desinficering.

Tryksager

Til MicroBak har jeg endvidere lavet grafisk design i form af brochurer og visitkort.

Brochuren er lavet som en foldet A3 (2xA4), med direkte information om både bakterier og MicroBaks desinficeringsløsning, og brochuren er holdt i samme farver, skrifttyper samt billedmateriale som hjemmesiden.

I brochuren er der endvidere lavet visualiseringer af hvordan MicroBaks løsning virker.

MicroBak brochurer
MicroBak visitkort
MicroBak flag

Farverne

De valgte primære farver er den røde (en mellemting mellem pink og lilla) samt den dybe blå farve. Som supplement er der de 2 grå nuancer, som kan bruges til baggrunde, til supergrafik m.v.

HEX: #2c3b8f
RGB: 44,59,143
CMYK: 97,85,0,0

HEX: #222f3c
RGB: 34,47,60
CMYK: 88,70,50,57

HEX: #1c1c1c
RGB: 28,28,28
CMYK: 76,66,60,81

HEX: #ededed
RGB: 237, 237, 237
CMYK: 6, 4, 4, 0

Typografi

Til den daglige kommunikation er der valgt 2 skrifttyper. Univia Pro til logo m.v., og ITC Avant Garde til overskrifter og brødtekst.
Univia Pro
Univia Pro font
ITC Avant Garde
ITC Avant Garde font