Hjemmeside til telemarketing bureau

Monday
Hjemmeside til telemarketingbureauet Monday
Service:
Webdesign
Kunde:
Monday ApS
Produktionsår:
2024

Monday ApS - der har base i hjertet af København, har gennem 10 år været eksperter i eksternt salg i form af telemarketing, mødebooking og ikke mindst kundeservice.

Anthony der er CEO og partner hos Monday ApS, havde et brændende ønske om en ny hjemmeside til deres bureau, og efter at have googlet diverse muligheder, blev jeg valgt til webdesigner på projektet.

Ønsket fra Monday var at få en hjemmeside med et mere moderne og stilrent udtryk end deres eksisterende, og som samtidig kunne fungere som kanal for dem der ønsker at søge job hos Monday.

Responsiv hjemmeside til Monday vist på iphone

Moderne og konverteringsklar hjemmeside

Løsningen til telemarketing bureauet Monday er lavet i WordPress, og der er lagt fokus på luft i designet, fængende overskrifter, enkle farver og klare CTA'ere.

For at højne konverteringer - både for fremtidige kunder og jobansøgere, er der skåret helt ind til benet med tekst som man rent faktisk gider læse. Der er lavet bullet points med fordele, udtalelser fra kunder samt slider med virksomhedsreferencer.

Samtidig er kontaktpersonerne i virksomheden ikke gemt væk, men gjort til en del af footeren, så man ikke er i tvivl om hvem man får fat på, når man kontakter Monday.

CTA/baggrund

HEX: #F8DC6C

Baggrund/tekst

HEX: #000000

Baggrund/tekst

HEX: #FFFFFF

Sekundær tekst

HEX: #C5C5C5
Christian Cortsen

Få visuel branding

Ønsker du visuel branding i form af grafisk design, webdesign, logodesign m.v., så kontakt mig og lad os tage en snak om mulighederne.

Kontakt mig