Frontend udvikling til bæredygtigt musikliv

Musiklivets Partnerskab
hjemmeside vist på mobil til musikliv

Service:
Frontend udvikling

Kunde:
KODA

Produktionsår:
2022

Koda forvalter musikrettigheder for sangskrivere og komponister i Danmark, og ønsker at sætte større fokus på mental trivsel, ligebehandling og grøn omstilling i musiklivet. Det gør de med Musiklivets Partnerskab for Bæredygtig Udvikling (MPBU).

Jeg har leveret frontend udvikling til deres hjemmeside, og denne opgave indebar samtidig et samarbejde med den eksterne designer Peter Ringtved, der har udviklet webdesign, flotte illustrationer og designmanual til projektet.

Responsiv Hjemmeside til musiklivets partnerskab for bæredygtig udvikling
webdesign til mpbu vist på iphones

Enkelt og indbydende webdesign

Samarbejdet mellem Vektropol, Koda og den eksterne designer forløb problemfrit, og resultatet er blevet et informativt website til Musiklivets Partnerskab med fokus på et enkelt og indbydende webdesign.

Da en del af partnerskabets målgruppe også er udenlandske herboende musikere, er der endvidere lavet et engelsk website under navnet Partnership for Sustainable Development in Music.

Serviceaftale og løbende indholdsopdateringer

Jeg fungerer som webmaster på både det danske og engelske site, og sørger for at begge sites hele tiden er i topform, opdaterede og sikre. Derudover sørger jeg for upload af nyt indhold på landingssiderne samt nyheder til nyhedssektionen (som bliver leveret af KODA).

110 procent


"Vektropol har stået for den tekniske udvikling af Musiklivets Partnerskab for Bæredygtig Udvikling.

Vi har i partnerskabet kun rosende ord om samarbejdet med Christian, som har været meget fleksibel og hjælpsom og leveret 110 procent som aftalt."

Camilla Marie Thiele | KODA
Head of Sustainability

Trustpilot logo
Christian Cortsen

Få visuel branding

Ønsker du visuel branding i form af grafisk design, webdesign, logodesign m.v., så kontakt mig og lad os tage en snak om mulighederne.

Kontakt mig