Webdesign til bookingsystem

VKSplan

Webdesign til bookingsystem

Service:
Webdesign

Kunde:
Stabil-IT

Produktionsår:
2023

I Filmbyen i Århus har softwarevirksomheden Stabil-IT til huse. De har mere end 30 års erfaring med udvikling af software til vikarplanlægning, og kronen på værket er VKSplan, som er et effektivt bookingsystem til vikarplanlæggere i kommuner og virksomheder.

Stabil-IT ønskede en fyldestgørende hjemmeside der kunne fortælle og vise de mange features ved VKSplan, og derfor blev jeg som webdesigner sat på opgaven.

Da VKSplan rummer rigtig mange funktioner, var den vigtigste opgave, at gøre al informationen så "spiselig" som mulig. Derfor er der brugt et større antal ikoner, overskrifter og kolonner, der sikrer overskuelighed.

Responsivt hjemmeside design til VKSplan

Overskueligt og moderne webdesign

Hjemmesiden til VKSplans bookingsystem er blevet overskuelig, moderne og brugervenlig - takket være en god plan inden arbejdet gik igang. Der blev lavet en god sidestruktur og opdeling af indholdet, så det er nemt for besøgende at finde den rette information.

CTA

HEX: #E71B7C

Overskrifter

HEX: #000000

Baggrund

HEX: #F8F8FC

Tekst

HEX: #515151
Christian Cortsen

Få visuel branding

Ønsker du visuel branding i form af grafisk design, webdesign, logodesign m.v., så kontakt mig og lad os tage en snak om mulighederne.

Kontakt mig