Få en designmanual der sikrer jeres identitet.

Vi laver designmanualer - ofte i forbindelse med nyt logodesign og visuelle identiteter. Med en designmanual er der klare guidelines, som sikrer en rød tråd i den visuelle identitet.
Få mere at vide ⇢
Kontakt os ⇢
Designmanual fra Vektropol
Teknologisk Institut logo
FinViso logo
MicroBak logo
Spitz logo
ScanCruit logo
DANI Group logo

En designmanual der går i detaljen.

At skabe en visuel identitet kan være en stor mundfuld. At sikre sig at den røde tråd i virksomhedens udtryk bliver bevaret igennem kommunikation, markedsføring og branding, er uden tvivl en balancegang.

Med en designmanual der går i detaljen med brug af firmalogo, skrifttyper, farver og design af beklædning m.v., er de fleste forudsætninger opfyldt, og der vil ikke opstå tvivl, når enten interne eller eksterne parter skal arbejde med de grafiske elementer.

Hør mere om designmanual ⇢
Uddrag af designmanual
Image

Designguiden bliver tilpasset jeres virksomhed.

Designguiden/designmanualen modtager I i PDF-format, og den kan nemt deles med samarbejdspartnere, så I sikrer jer en rød tråd i jeres branding og markedsføring.

Manualen indeholder guidelines til den visuelle identitet, og forslag til design af tryksager, til bil-dekoration, til erhvervsbeklædning m.v. - ud fra det som I har behov for.

Med andre bliver designmanualen skræddersyet til jer efter en snak om ønsker, og der er selvfølgelig altid mulighed for opdateringer senere hen.

Designmanualen sikrer jeres visuelle identiet.

Alle virksomheder er forskellige, og derfor bliver jeres designmanual udfærdiget ud fra jeres behov, og efter en uddybende snak.

Som oftest indeholder designmanualen følgende:

Brug af logo

Vi laver guidelines for brug af logo i forskellige versioner, og i forskellig kontekst.

Supergrafik

Forslag til supergrafik og guide til brugen af det i jeres trykte design.

Typografi

Vi udvælger ny eller beskriver eksisterende typografi til jeres kommunikation.

Farver

Udvælgelse og beskrivelse af farver til brug i jeres design.

Eksempler

Eksempler på brug af logo, supergrafik, typografi og farver.

Billedstil

Valg og beskrivelse af billedstil til brug i både trykt og online materiale.

Visualiseringer

Visualiseringer (mockups) af jeres design på diverse elementer.

Øvrige elementer

Øvrige elementer som vi i fællesskab beslutter skal indgå.
Vil du høre mere om en designmanual?
25 34 27 72

"Christian er ufattelig dygtig og grundig i sit arbejde. Alt han foretager sig er dybt professionelt og med en indlevelse, som gør at man føler han kun arbejder for dig.

Han har designet et super lækkert logo, lækre visitkort og en fantastisk hjemmeside - og har været dybt imponeret under hele forløbet.

Vektropol og Christian har været det bedste valg jeg har foretaget i meget langt tid. Kæmpe ros og mange anbefalinger herfra."


Simon Martini | FINVISO
★★★★★

"Christian leverer overbevisende kvalitet i både håndværk, service og resultat. Vi undersøgte flere muligheder på markedet, men på grund af Christians omhu og engagement var valget nemt.

I processen (hvor vi nok ikke var den nemmeste kunde i verden), var Christian altid imødekommende og positiv og det blev en både sjov og lærerig oplevelse for os.

Vi er meget glade for resultatet og vil klart både bruge og anbefale Christian i vores videre forløb."


Thomas Godt | GODT BORNHOLM
★★★★★

Er en designguide for alle?

- eller er den kun for store virksomheder?

I bund og grund er den for alle, men det er naturligvis helt op til den enkelte virksomhed at vurdere. Både store og små virksomheder ser fordele i en designguide/designmanual.

Hvis man ofte bruger forskellige bureauer til at designe tryksager, merchandise m.v. - eller hvis der er flere ansatte som beskæftiger sig med det designmæssige, så er designguiden en hjælpende hånd der er med til at bevare det grafiske udtryk.

Fra idé til færdigt produkt
Skal vi snakke sammen?
Har vi vakt din interesse? Har du spørgsmål? Ønsker du et tilbud?
Kontakt os ⇢