Designmanual

Få en rød tråd i den visuelle identitet

Jeg laver designmanualer - ofte i forbindelse med nyt logodesign. Med en uddybende designmanual er der klare guidelines, som sikrer en rød tråd i den visuelle identitet.

 
 
AM Advokater logo
Combora logo
Kræftens Bekæmpelse logo
Aller CP logo
Faxe Bugt Tandklinik logo
Beredskabsstyrelsen logo

En designmanual der går i detaljen

At skabe en visuel identitet kan være en stor mundfuld. At sikre sig at den røde tråd i virksomhedens udtryk bliver bevaret igennem kommunikation, markedsføring og branding, er uden tvivl en balancegang.

Med en designmanual der går i detaljen med brug af firmalogo, skrifttyper, farver og design af beklædning m.v., er de fleste forudsætninger opfyldt, og der vil ikke opstå tvivl, når enten interne eller eksterne parter skal arbejde med de grafiske elementer.

Bestil designmanual
Uddrag af designmanual
Indhold i en designguide

Mød din
visuelle designer

Jeg hedder Christian, og jeg designer visuelle løsninger i form af logoer, tryksager, reklameartikler m.v., samt hjemmesider og fotografering. Jeg er fascineret af symbolik, former og farver, og jeg har stor erfaring med grafisk design.

I et samarbejde med mig, er I sikret god service, fornuftige priser og "design indtil I er tilfredse".

0 års

Erfaring

0%

Dedikation

0+

Opgaver løst

0%

Kvalitet

Et par af mine glade kunder...

"Vektropol har ydet en kæmpe indsats ifm. design og branding af vores fremtidige fusion. Kommunikationen har været nem og vi ser meget frem til det fortsatte samarbejde."

Henning Munch | AM Advokater

"Vi har fået nyt logo, ny hjemmeside samt hjælp og kyndig rådgivning til vores fremtidige markedsføring, og vi kan varmt anbefale et samarbejde med Christian og Vektropol."

Kit Brannow | Spitz

- Er du min næste kunde...?

25 34 27 72 | [email protected]

Designmanualen bliver tilpasset jeres virksomhed

Designmanualen modtager I i PDF-format, og den kan nemt deles med samarbejdspartnere, så I sikrer jer en rød tråd i jeres branding og markedsføring.

Manualen indeholder guidelines til designet, og forslag til design af tryksager, til bil-dekoration, til erhvervsbeklædning m.v. - ud fra det som I har behov for.

Med andre bliver designmanualen skræddersyet til jer efter en snak om ønsker, og der er selvfølgelig altid mulighed for opdateringer senere hen.

Bestil designmanual
Forside af designmanual fra Vektropol

Cases

Arctic Unlimited case

Arctic Unlimited

Logo | Webdesign | Visitkort

Se case
Marsted case

Marsted

Branding | Logo | Emballage

Se case
MicroBak case

MicroBak

Logo | Webdesign | Tryksager

Se case

Jeg kan også hjælpe dig med...

Jeg laver ofte totalløsninger for kunder - eller flere separate ydelser, og der bliver sjæl og kvalitet i hver opgave - uanset størrelsen.

Måske har du behov for nyt logodesign, design af brochurer eller måske fotos med kant og detaljer...

Se mine ydelser

Få en designguide

En designmanual - eller en designguide om man vil, sikrer at I får et ensartet udtryk i jeres branding og kommunikation. Kontakt mig i dag og hør meget mere om designmanualer/designguides.

Kontakt mig
Macbook og iPhone med Vektropol logo