Visuel identitet

Få en rød tråd i den visuelle branding
Få en visuel identitet der sikrer en større sammenhæng i jeres visuelle branding. Måske har I behov for en helt frisk identitet, eller måske skal jeg bygge videre på noget eksisterende.

Hvad er en visuel identitet?

Det er en grafisk identitet med en klar rød tråd igennem hele designet, som skaber et indtryk af professionalisme, seriøsitet og troværdighed hos modtageren.

En visuel identitet er virksomhedens ansigt udadtil. Det er et veldesignet logo, udvalgte farver og skrifttyper, en klar billedstil og alt derimellem. Man kan se en visuel identitet som den samlede grafiske branding - både online og offline. Fra visitkortet til hjemmesiden.

Logodesign

Logoet er kernen i identiteten. Det er det primære element som dine kunder og interessenter vil huske og forbinde med din virksomhed.

Typografi og farver

Få udvalgt og defineret typografi og farver, og få lavet skabeloner til kommunikation så det jeres brand visuelt udstråler, altid er konsekvent.

Billedstil og supergrafik

Ved at udvælge en billedstil og udarbejde supergrafik, så famler man aldrig i blinde, og sætter en tykkere streg under identiteten.

Online

Hjemmeside og sociale medier skal udtrykke den samme røde tråd i designet, som på tryksager, merchandise m.v.

Behovet for en visuel identitet

Skal den være stor, lille eller lige midt imellem? Det er helt op til den enkelte virksomhed.

En visuel identitet inddrager som regel al den visuelle kommunikation man bruger, men man behøver ikke gå all-in fra start, og man kan sagtens bygge på efterhånden - så længe det grundlæggende design er på plads.

Der er jo naturligvis også forskel på, om der er tale om en mindre eller større virksomhed, og man kan selv udvælge de elementer, som man mener er passende.

Kontakt mig

Kunderne siger

5/5 stjerner...

Jeg går altid langt for mine kunder. Se hvad nogle af dem siger her.

Trustpilot logo
Google Reviews
Gennemsnitlig rating 5/5
★★★★★
"Christian fra Vektropol er gennemført genial. Jeg har kun fået fantastiske og kreative designs og løsninger i samarbejdet, og bruger fortsat Christian hver gang jeg har brug for noget designmæssigt eller brug for noget kreativt til fx en messe eller lignende."

Simon Martini
Marvinz

★★★★★
"Super professionel med sans for detaljen. Vektropol formåede hurtigt og effektivt at visualisere ideer, koncepter og firma dna på logo, hjemmeside og visitkort - vi var operationelle i løbet af en uge."

Ulrik Vedel
Arctic Unlimited

★★★★★
"Christian leverer overbevisende kvalitet i både håndværk, service og resultat. Vi undersøgte flere muligheder på markedet, men på grund af Christians omhu og engagement var valget nemt. Vi vil klart både bruge og anbefale Christian i vores videre forløb."

Thomas Godt
Godt Bornholm

Norion Consult reference
Teknologisk Institut reference
Scancruit reference
Koda reference
MicroBak reference
JumpStory reference
ABC rådgivende ingeniører reference
Link Solutions reference
Enablers reference
Tunex reference
GoWiser reference
Kjellerup Kommunikation reference
designer Christian Cortsen

Din designer

Jeg hedder Christian, jeg er grafisk designer - og jeg har stor erfaring med udarbejdelse af visuelle identiteter for virksomheder. Både for de helt nystartede, men også for etablerede, som har behov for en ny profil.
Jeg laver visuelle identiteter der medvirker til at skabe troværdighed, og som styrker den visuelle kommunikation og markedsføring med et ensartet udtryk. Med en klar grafisk linje igennem hele designet, står man stærkere og vil opleve større genkendelse.
Signatur Christian Cortsen
Læs mere om Vektropol

Har du spørgsmål?

Jeg har samlet de spørgsmål jeg oftest bliver stillet herunder. Finder du ikke svar på dine spørgsmål, så kontakt mig endelig.