Få en visuel identitet og skil jer ud fra mængden

Få en visuel identitet der sikrer en større sammenhæng i jeres visuelle branding. Måske har I behov for en helt frisk identitet, eller måske skal der bygges videre på noget eksisterende.
Visuel identitet til ABC
Norion Consult reference
Teknologisk Institut reference
Scancruit reference
Koda reference
MicroBak reference
JumpStory reference
ABC rådgivende ingeniører reference
Link Solutions reference
Enablers reference
Tunex reference
GoWiser reference
Kjellerup Kommunikation reference

Få en fleksibel grafisk identitet

En visuel identitet giver en klar rød tråd og personlighed igennem hele designet, som skaber et indtryk af professionalisme, seriøsitet og troværdighed hos modtageren.

En grafisk identitet inddrager som regel al den visuelle kommunikation man bruger, men man behøver ikke gå all-in fra start, og man kan sagtens bygge på efterhånden - så længe det grundlæggende design er på plads.

Der er jo naturligvis også forskel på, om der er tale om en mindre eller større virksomhed, og man kan selv udvælge de elementer, som man mener er passende.

Få et tilbud i dag

Kunderne siger

Trustpilot logo
Gennemsnitlig rating 5/5

Super resultat


"Vi havde brug for en visuel identitet til vores nye virksomhed og det har Christian hjulpet os med. Resultatet er vi blevet utrolig glade for og kan varmt anbefale Christian (og Vektropol) til andre."

Mikkel Østrup
Direktør | Numax

Sans for detaljen


"Super professionel med sans for detaljen. Vektropol formåede hurtigt og effektivt at visualisere ideer, koncepter og firma dna på logo, hjemmeside og visitkort - vi var operationelle i løbet af en uge."

Ulrik Vedel
Direktør | Arctic Unlimited

Sådan får du en visuel identitet

Størrelsen på en visuel identitet kan variere. Små virksomheder har ofte et mindre behov end større virksomheder, men uanset behovet, er processen mere eller mindre den samme.

Møde

Vi starter med et møde online eller fysisk og afdækker ønsker, behov og selve processen.

Tilbud

Jeg fremsender priser og går i gang med opgaven såfremt du accepterer tilbuddet.

Design

Jeg går i gang med design og opsætning, og at visualisere forslag der bliver sendt til dig.

Levering

Når du har godkendt det hele, leverer jeg de færdige elementer og produkter.
Grafisk designer christian Cortsen

Din designer

Jeg laver visuelle identiteter der medvirker til at skabe troværdighed, og som styrker den visuelle kommunikation og markedsføring med et ensartet udtryk. Med en klar grafisk linje igennem hele designet, står man stærkere og vil opleve større genkendelse.

Christian Cortsen
Grafisk designer / Indehaver af Vektropol

Kontakt mig

Vil du høre mere, så kontakt mig og få en gratis og uforpligtende samtale.

25 34 27 72
info@vektropol.dk
Visuel identitet til Teknologisk institut

Hvad indeholder den visuelle identitet?

Den visuelle identitet sammensættes efter dine ønsker, for det handler i første omgang om behov - og ofte også budget.

Logo

Et logo er kernen i enhver visuel identitet. Det er det første, folk ser, når de tænker på din virksomhed. Et professionelt og genkendeligt logo er afgørende for at skabe et godt indtryk og differentiere sig fra konkurrenterne.

Farver

Farver spiller en stor rolle i enhver grafisk identitet. De kan kommunikere følelser, værdier og skabe genkendelse. Ved at vælge de rigtige farver kan du styrke din virksomheds budskab og skabe en sammenhængende visuel oplevelse.

Typografi

Valg af skrifttype(er) er vigtigt for at opbygge en ensartet visuel identitet. Et passende valg af typografier kan give et professionelt og konsistent udtryk i alt, hvad der kommer fra din virksomhed.

Hjemmeside

En indbydende hjemmeside der informerer, kommunikerer og konverterer besøgende til kunder. Hjemmesiden indeholder hele paletten fra identiteten - logo, farver, typografi, billeder m.v.

Brevlinje

Design af dokumenter, visitkort, konvolutter, brochurer og alt derimellem. En ensartet brevlinje sikrer, at al jeres skriftlige kommunikation har et professionelt og genkendeligt udtryk.

Billeder og grafik

Brugen af billeder, illustrationer og grafik er med til at skabe en visuel identitet. Ved at vælge de rigtige billeder og grafik kan du forstærke dit budskab og skabe et unikt og genkendeligt udtryk.

Øvrige

Design af erhvervsbeklædning, skilte, merchandise, emballage og meget mere, der sikrer god synlighed og branding både in-house og i offentligheden.

Har du spørgsmål?

Jeg har samlet de spørgsmål jeg oftest bliver stillet lige her. Finder du ikke svar på dine spørgsmål, så kontakt mig endelig.