Mine services.

Jeg kan lidt af hvert og har en bred ekspertise. Jeg er stolt over at kunne være det ene bureau, der kan servicere en virksomhed med alt indenfor web og grafisk design.

Visuel identitet

Med en visuel identitet får din virksomhed en komplet makeover, og en klar rød tråd i designet. Identiteten kan indeholde design af logo, design af hjemmeside, brochurer, visitkort og meget mere.
Se mere ⇢

Logodesign

Logoet - et lille element med meget stor indflydelse. Jeg er ekspert i logodesign, og jeg ved at det rigtige logo, kan gøre stor forskel for virksomheder. Klik og se mere om hvad jeg kan tilbyde.
Se mere ⇢

Webdesign

Jeg laver indbydende webdesign, der konverterer dine besøgende til kunder. Jeg tør godt garantere, at du hos mig får en pakke, som kun de færreste af mine konkurrenter kan matche.
Se mere ⇢

Grafisk design

Jeg tilbyder stort set alt indenfor grafisk design. Fra det lækre visitkort til skilte og erhvervsbeklædning. Jeg har mere end 15 års erfaring, og har løst et hav af opgaver for både små og store virksomheder.
Se mere ⇢

Designmanual

Designmanualen er den manual der sætter retningslinjerne for brugen af jeres design. På den måde sikrer man sig, at den grafiske profil altid fremstår ensartet.
Se mere ⇢

Tryksager

Jeg designer alt indenfor tryksager, og du bestemmer selv om det skal leveres klar-til-print eller om jeg skal levere det færdige produkt. Fra flyers til flag, og fra kuglepenne til konvolutter.
Se mere ⇢

WordPress Serviceaftale

Jeg holder din hjemmeside i topform med en WordPress Serviceaftale der indeholder opdateringer, backup, sikkerhed m.v.
Se mere ⇢

Firmanavn

Få et unikt firmanavn der f.eks. udvikles med udgangspunkt i jeres værdier, produkter eller services.
Se mere ⇢

Øvrige sider...

Logo
Firmalogo